Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
22.09.2017

Marks & Spencer'ın İstinye Park mağazası, tek günlük özel bir indirim sunuyor

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, İstinye Park alışveriş merkezinin 10. yıl kutlamaları kapsamında yalnızca 22 Eylül'de geçerli yüzde yirmilik indirim fırsatını müşterileriyle buluşturuyor.

Alışveriş deneyimini tek çatı altında sunduğu zengin koleksiyonlarıyla farklı kılan Marks & Spencer, İstinye Park mağazasından yapılacak tüm alışverişlerde yüzde yirmi indirim fırsatıyla, alışveriş merkezinin 10. yıl kutlamalarına katılıyor. Kadın, erkek, çocuk ve bebek giyim koleksiyonlarının yanı sıra iç giyimde de fark yaratan Marks & Spencer ürünlerine yüzde yirmilik avantajla sahip olmak isteyen herkes, 22 Eylül 2017 günü İstinye Park mağazasına davetli!

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer