Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
08.12.2017

Marks & Spencer'ın Active koleksiyonundaki akıllı ürünlerle, yeni yılda gerçekleşen ilk hedefiniz spor olacak!

“Hayatı İyi Yaşa” mottosuyla sunduğu seçkin stilin yanı sıra akıllı ürünleriyle de dikkat çeken Marks & Spencer, yeni yılı kadın ve erkekler için özel olarak tasarladığı, modayla teknolojiyi birleştiren hafif, esnek ve süper sıkı parçalardan oluşan Active koleksiyonuyla karşılıyor.

“Hayatı İyi Yaşa” mottosuyla sunduğu seçkin stilin yanı sıra, modanın yüksek kaliteyle buluştuğu ürünler sunan Marks & Spencer, yılın ilk aylarını spor giyime yeni bir soluk katan Active koleksiyonundaki kadın, erkek ve çocuk ürünleriyle karşılıyor.

Günlük yaşamdaki sportif kombinlerin tamamlayıcısı olacak Active koleksiyonu, hem iç hem de dış mekanlarda spor keyfini katlayacak konforlu ve özellikli ürünleriyle dikkat çekiyor.

Kadınlar için maksimum konfor, Active sutyenlerde!
Marks & Spencer'ın kolay kolay terletmeyen, çabuk kuruyan, nefes alan kumaşlarla hazırladığı Active koleksiyonundaki en iddialı parçalar, markanın iç çamaşırı uzmanlığından faydalanarak tasarladığı sporcu sutyenleri. Şık renk ve desen alternatiflerinin yanı sıra önden fermuar gibi sürpriz detaylara sahip olan Active'in sutyen gamı, farklı beden ve göğüs ölçülerindeki kadınların sporda maksimum konforu yakalaması için her ihtiyaca uygun alternatiflere sahip.

Güçlü bacakları saracak en iyi seçenek: Active taytlar
Marks & Spencer'ın Active koleksiyonundaki tayt ve eşofman altları, terletmeyen, çabuk kuruyabilen ve nefes alan kumaşlarının yanında maksimum konfor sunan kesimleriyle ön plana çıkıyor. Aynı zamanda uzun süreli performanslara dayanıklı Active ürünleri, alt bedeni toparlayıcı özelliğe de sahip.

Active'in şık spor ayakkabıları Insolia Flex teknolojisiyle fark yaratıyor
Sezon renklerinin Insolia Flex® isimli  özel taban teknolojisiyle birleştiği Active spor ayakkabılar, her adımda konforu hissettirmek için tasarlanan topuk desteğiyle, vücut duruşunu dengeliyor. Klasik siyah ve beyaz renklerin yanı sıra Active koleksiyonunun diğer parçalarıyla uyumlu renk kombinleri de sunan spor ayakkabılar, metalik dokunuşlarla sportif şıklığı tamamlıyor.

Marks & Spencer'ın Active koleksiyonunda sutyen, tayt, eşofman altı ve ayakkabıların yanı sıra fermuarlı ve kapüşonlu üstler, nefes alan atlet ve tişörtler, spor çantalar ve eşofman takımları da bulunuyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için: https://goo.gl/kfxgNr

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr
www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer