Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
05.01.2018

Marks & Spencer'da yılın ilk sürprizi: Yüzde 50'ye varan kış indirimi başladı

Marks & Spencer'da kış indirimi yüzde 50'ye varan oranlarda başladı. Kış dolabında rahatlık, sıcaklık ve şık dokunuşlar arayanlara Marks & Spencer, tüm koleksiyonlarında özel fiyatlar sunuyor. Yüzde 50'ye varan fırsatlara ek olarak sadece 4 ve 5 Ocak tarihlerine özel tüm alışverişlerde ekstra yüzde 10 indirim var.

Marks & Spencer'ın hem mağazaları hem de online alışveriş sitesinde kış indirimi başladı. Yüzde 50'ye varan indirim oranlarına ek olarak Marks & Spencer mağazalarında sadece 4 ve 5 Ocak tarihlerine özel tüm alışverişlerde ekstra yüzde 10 indirim fırsatı da sunuluyor.

Kadın giyimde kazak, hırkalar, denim, gecelik ve pijamalar 49,90 TL'den, elbiseler 59 TL'den mont ve kabanlar ise 199,90 TL'den başlayan fiyatlarla yeni yılı selamlıyor.

Erkek ve çocuk giyimde de yüzde 50'ye varan indirimlerle zengin bir yelpaze var.  Chino pantolonlar 59,99TL'den, gömlekler 69TL'den ceketler ise 79 TL'den başlayan fiyatlarla indirime göz kırpıyor.

Kadın Giyim
Tişört/gömlek/bluz: 19,99 TL'den
Polar üst/yelek: 69,99 TL'den başlayan fiyatlarla

Erkek Giyim
Jean pantolon: 79,99 TL'den
Kazak: 89,99 TL'den
Kaban/mont: 249,99 TL'den başlayan fiyatlarla

Kadın İç Giyim
Thermal çorap :39,99 TL'den
Sütyen: 39,99 TL'den
Fitness sütyeni ve tayt: 59,95 TL'den
Gecelik, sabahlık ve paketli pijamalar: 49,99 TL'den
Rosie for Autograph koleksiyonu: 19,99 TL'den
Tekli ve paketli külotlar: 19,99 TL'den başlayan fiyatlarla

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 45 mağazası ve yeni açılan Online alışveriş sitesi Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.