Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
12.10.2017

Marks & Spencer ile yeni sezonda da her gününüzü özel kılın

Marks & Spencer'ın zengin tonlar, sıcak dokular ve göz alıcı desenlere sahip “Modern Heritage” ve “Soft Touch” temalarının damgasını vurduğu ürünler, inovatif özellikleriyle modern kadının ihtiyaçlarına ve değişen hızlı yaşam tarzına uyum sağlıyor. Marks & Spencer ayrıca bu sezon, ünlü İngiliz model Rosie Huntington ile iç giyim koleksiyonu kapsamında yaptığı işbirliğinin beşinci yılını kutluyor.

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, “Hayatı İyi Yaşa” mottosuyla sunduğu seçkin stilin yanı sıra, sonbahar ve kış aylarında da içinde kendinizi iyi hissedeceğiniz parçalarla dolu zengin bir koleksiyon hazırladı.

Sınırlı sayıdaki “Modern Heritage” temalı ürünleri kaçırmayın
Sezona damgasını vuracak kırmızı ve kiremit tonlarının yanı sıra gri ve sarı renklerin de hakim olduğu, sonbaharın çarpıcı kombinlerine sahip bu özel koleksiyonda sınırlı sayıdaki ürünlerle kısa yoldan en şık trendlere dokunmak mümkün. Zengin renk paleti ile içinizi ısıtacak ürünler, serin sonbahar günlerinde şıklığınızı pekiştirecek.

Sert geçişlerin mevsimi sonbaharı, “Soft Touch” ile yumuşatın
Marks & Spencer'ın inovatif denim koleksiyonundaki şıklığı pastel renklerle kombinleyen bu koleksiyon, sert mevsim geçişlerine pastel sıcaklığıyla göz kırpıyor. Mevsim geçişlerinin kurtarıcısı gömlek ve hırkaların yanı sıra ofis görünümünüzü tamamlayacak farklı kesim ve detaylara sahip bluzlar ve triko kazaklar ile bu sonbaharda da stilinizi Marks&Spencer ile tamamlayın.

Marks & Spencer'la denimde devrime hazır olun
Marks & Spencer'ın en bilinen teknolojilerinden biri olan Sculpt&Lift özellikli denim pantolonlar, bu sezon yine her tarza uygun seçenekleriyle dikkat çekiyor. Kalça ve basenlere şekil vererek ince bir görünüm sağlayan “Sculpt & Lift” Jeanlerin özel kumaş teknolojisi ve yine özel tasarlanmış arka cepleri, hem vücudu şekillendiriyor hem de mükemmel bir görünüm sağlıyor. Marks & Spencer'ın bu özel ürünleri, altı farklı tarzda sunuluyor: Kalçadan bileğe kadar dar kesimli Skinny, kalça kısmı dar, bileğe kadar düz inen Straight, kalçadan ayak bileğine doğru daralan kesimiyle Slim, kalçadan ayak bileğine kadar vücudu saran Super Skinny, kalçadan dize kadar vücudu saran bol paçalı Slim Boot ve streç özelliği ile ekstra konfor sunan Jegging.

Sezonun favorileri: Trençkotlar ve kaz tüyü montlar
Marks & Spencer'ın “Stormwear” özelliğine sahip trençkotları, bu tescilli teknolojiyle şehir yağmurlarında hayat kurtarıyor. Su geçirmeyen konforlu bir sonbahar şıklığı sunan trençkotlar, pek çok renk ve model alternatifiyle mağazalardaki yerini alıyor.
Yeni sezondaki Marks & Spencer markalı kaz tüyü montlar, yine pek çok renk ve beden alternatifiyle, sıcacık bir kış geçirmek isteyenlere özel olarak tasarlandı. Hafif, doğal, ısı dengeleyici özelliğiyle soğuk günlerde sıcak ve konforlu hissetmeyi sağlayan bu ürünler kolayca yıkanıp hızla kuruyabiliyor.

Marks & Spencer'ın Rosie for Autograph serisi, beşinci yılını kutluyor
Marks & Spencer, ünlü İngiliz model Rosie Huntington ile işbirliğinden doğan “Rosie for Autograph” iç giyim koleksiyonun beşinci yılını kutluyor. Marks & Spencer'ın 2017 Sonbahar – Kış koleksiyonuyla beraber sunulan yeni seride, işbirliğinin ilk yılında koleksiyona damgasını vuran popüler fıstık yeşili rengi, yeniden ön plana çıkıyor. Bu yıl koleksiyona yeni eklenen mor ve altın renklerinin derinlik kattığı Rosie for Autograph, bohem çiçekleri ve lüks kumaşları kombinleyerek dolabınızı modern iç çamaşırlarla zenginleştiriyor. Fransız tasarımı danteller ve pürüzsüz ipekler ile kombinlenen koleksiyonun pijamalarında ise tamamlayıcı unsur olarak örgülü kumaşlar göze çarpıyor.

Marks & Spencer'ın Online mağazası açıldı!
Marks & Spencer'ın Türkiye'de 46. Mağazası, www.marksandspencer.com.tr ‘da online alışveriş başladı. Yeni online mağazası ile müşterilerine sunduğu beden, stil, renk seçeneklerini genişleten Marks & Spencer, alışveriş yapmanın en kolay yolunu müşterilerine sunuyor. Kadın giyimden erkek giyime, iç giyim, çocuk, kişisel bakım ürünleri ve ev koleksiyonlarına kadar geniş bir yelpazede, daha fazla renk, beden ve stil alternatifleri ile online mağazadan alışveriş yapmak artık mümkün.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr
www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer