Haberler / İş GYO Basın Bültenleri
26.09.2017

Manzara Adalar'da ödemelerde %95 oranında erteleme kampanyası

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Kartal'da hayata geçirdiği Manzara Adalar,  yepyeni ödeme fırsatıyla herkesi konut sahibi yapmayı hedefliyor.

Değişimin mimarı İş GYO tarafından 36.724 m2 arsa üzerinde hayata geçirilen projede 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut tiplerinin yanı sıra ofis ve ticari alanlar da yer alıyor. İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da yer alan Manzara Adalar metroya, sahile, ana arterlere olan yakınlığıyla ulaşım ağlarının merkezinde bulunuyor. Avantajlı birçok ödeme planının sunulduğu projede, konut bedelinin %95'e kadar olan tutarının ertelenebildiği yeni kampanya ise 31 Ekim 2017 tarihinde sonlanacak. Kampanya koşulları şöyle:

• %5 peşin,
  • %80 kredi, % 0,99 faiz,
  • Kredi taksit ödemeleri 01.01.2019 tarihinde başlayacak,
  • %15 ise sözleşmenin imzalandığı tarihten tam 1 sene sonra ödenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Kartal bizim yatırım yaptığımız önemli bölgelerden, Manzara Adalar ise en gurur duyduğumuz projelerden biridir. Projenin yer aldığı bölge İstanbul Finans Merkezi'nin bitimiyle birlikte daha da ivmelenecek bir yükselişin başkenti konumundadır. Kamu yatırımlarının hayata geçmesi, yerel yönetimin başarıyla gerçekleştirdiği çalışmalar, Kartal'ın sahip olduğu köklü geçmişi, koruduğu değerler ve coğrafi konumu, yatırımcıların hayata geçireceği kaliteli ve estetik projeleriyle Kartal önümüzdeki 5 yıl içinde İstanbul'un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak” diyor.
Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim, dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzalı ve ödüllü projenin teslimi ise 2018 yılında yapılacak. Manzara Adalar, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, birbirinden farklı işlevlere sahip HomeExtra alanları (müzik odası, sinema odası, misafir odası, meditasyon odası, parti odası vb.) çocuk kulübü, yürüyüş parkurları, çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor. Yaklaşık 2.500 m2'lik sosyal tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 m2'lik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de keyifli ve güvenli bir hayat vadediyor.

Detaylı bilgi için http://www.manzaraadalar.com.tr/

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hakkında
1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'nin sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuştur. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle ve hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO'nun ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Şirketin portföy yatırımlarının değer bazında yaklaşık % 46'sı ofis, %17'si alışveriş merkezi ve hipermarket, %4'ü arsa, %30'u proje, %3'ü para ve sermaye piyasası araçları şeklindedir. İş GYO, portföyü içinde yer alan Çınarlı Bahçe Tuzla, Teknoloji ve Operasyon Merkezi, Kartal Manzara Adalar ve İzmir Ege Perla projelerinin yanı sıra, Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen Topkapı İnistanbul projesinin de geliştiricisidir. Ticari gayrimenkul sektöründe İş Kuleleri Kompleksi, Kanyon AVM, Ankara İş Kulesi, Maslak Binası, Ankara Merkez, Taksim Ofis Lamartine, Mallmarine AVM, Marmara Park AVM, Kapadokya Lodge Otel portföyünde yer alan gayrimenkullerdir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İş GYO
1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'in sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak İMKB'e işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuş bir portföy yönetim şirketidir. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO'un ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü; lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.