21.11.2017

Kristal Kamera Gala gecesine Marmara Forum Sinema Kulübü'nün davetlisi olarak katılmak ister misiniz?

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Forum'un Sinema Kulübü'nden misafirlerine çok özel teklif: Kristal Kamera Kısa Film Yarışması'nın 28 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek gala gecesine davetlisiniz!

Marmara Forum, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Kristal Kamera Kısa Film Yarışması şerefine, kasım ayı boyunca sinemaseverlere özel bir sürpriz hazırladı. Marmara Forum ziyaretçilerine özel bu kampanya kapsamında 24 Kasım'a dek yapılacak 500 TL'lik alışverişler, Kristal Kamera Kısa Film Yarışması'nın 28 Kasım'daki gala gecesine giriş davetiyesi kazandıracak. Kampanya kapsamında Marmara Forum ziyaretçilerini, bir ay boyunca geçerli sınırsız sinema bileti fırsatı da bekliyor.

Marmara Forum'un Kristal Kamera Kısa Film Yarışması ve özel fırsatlar sunan Sinemia kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için: www.marmaraforum.com.tr