05.10.2017

Kombin zevkine güvenenler Forum İstanbul'da yarışıyor

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum İstanbul'da moda rüzgarları esiyor. Tarzına güveniyorsan, Fashion Week kapsamında 5-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan “Benim Kombinim” yarışmasını kaçırma!

Moda dünyasının dünyasının sevilen isimleri; model Didem Soydan, makyaj uzmanı Sebile Ölmez ve stilist Umut Eker'in jüride bulunacağı “Benim Kombinim” yarışması 5-15 Ekim tarihleri arasında Forum İstanbul'da düzenleniyor.

Moda zevkine güvenenler alışveriş merkezindeki sanal panoda fotoğrafını çekip istediği aksesuarlarla stilini konuşturacak. Jüri tarafından kombini en çok beğenilen üç isim Boyner'den 1.000 TL değerinde hediye çekinin sahibi olacak. 5 Ekim'de başlayan yarışmanın kazananları 15 Ekim saat 16.00'da belirlenecek.

Forum İstanbul Hakkında:
İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.