Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
01.11.2017

Kasım ayında GittiGidiyor'da “İndirim Dediğin Anında Olur”

Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, kasım ayında kullanıcılarını büyük indirim fırsatlarıyla buluşturuyor. 1-11 Kasım tarihleri arasında GittiGidiyor'dan yapılan 250 TL ve üzeri tüm alışverişlerde 150 TL'ye varan anında indirim uygulanırken, kategorilere özel kampanyalar ise 12 Kasım'a kadar devam ediyor. GittiGidiyor'da ev, bahçe ve ofis ürünlerinden kozmetiğe, anne-bebek ürünlerinden evcil hayvan ürünlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede 150 TL ve üzeri alışverişte 20 TL'ye, 300 TL ve üzeri alışverişte ise 40 TL'ye varan anında indirim günleri avantajlı alışveriş fırsatı sunuyor.

Ayda 60 milyon ziyaret alan ve yaklaşık 19 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, kasım ayına ses getirecek bir indirim kampanyasıyla “Merhaba” diyor. 1-12 Kasım tarihleri arasında “İndirim Dediğin Anında Olur” sloganıyla hayata geçirilen kampanya kapsamında GittiGidiyor tüketicilere büyük indirim fırsatları sunuyor.

İşte gün gün indirim fırsatları

• 2-3 Kasım günlerinde ev, bahçe ve ofis ile yapı market tadilat ürünlerinde 150 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, 300 TL ve üzeri alışverişe 40 TL,
  • 6-7 Kasım günlerinde kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde 125 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, 250 TL ve üzeri alışverişe 30 TL,
  • 8 Kasım tarihinde otomobil ve motosiklet ürünlerinde 150 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, 300 TL ve üzeri alışverişe 40 TL,
  • 9-10 Kasım günlerinde anne-bebek* ürünlerinde 125 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, 250 TL ve üzeri alışverişe 30 TL,
  • 11-12 Kasım günlerinde evcil hayvan ürünlerinde 150 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, 300 TL ve üzeri alışverişe 40 TL indirim geliyor. Ayrıca, tüm bu fırsatlara ek olarak GittiGidiyor Kazananlar Kulübü'ne özel ekstra 5 TL daha indirim sunuluyor.

250 TL ve üzeri alışverişlerde anında yüzde 5 indirim
Milyonlarca ürünü avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluşturan GittiGidiyor, ayrıca 1-11 Kasım tarihleri arasında da altın ve cep telefonu hariç tüm ürünlere yönelik 250 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 5 indirim uyguluyor. Mobil dâhil tüm kanallardan yapılan alışverişlerde geçerli kampanyayla anında indirimin miktarı 150 TL'ye varıyor. Kampanya koşullarına aşağıdaki linkten ulaşılabiliyor.

*Çocuk bezi hariç

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında