12.02.2018

Kalpleri on ikiden vurmak isteyenler Forum Kayseri'de buluşuyor!

Tüm ziyaretçilerine yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Kayseri, bu yıl Sevgililer Günü için kalpleri on ikiden vurmak isteyenleri, Dijital Sapan'a davet ediyor.

Ayrıcalıklı alışverişin merkezi Forum Kayseri, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel düzenlediği Dijital Sapan kampanyası kapsamında ziyaretçilerine televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan tablete pek çok sürpriz hediye kazanma şansı sunuyor. 12-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Forum Kayseri'den aynı gün içinde tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Dijital Sapan'a katılmaya hak kazanacak. Havada uçuşan kalpleri vurmayı başaran Forum Kayseri ziyaretçileri, anında pek çok sürpriz hediyeden birini kazanma fırsatı yakalayacak.

Sevgililer Günü alışverişlerinde kalpleri on ikiden vurmak isteyen herkes, Forum Kayseri'ye davetli!

www.forumkayseri.com