Haberler / Zingat Basın Bültenleri
31.10.2017

İstanbul'un konut fiyatlarında en değerli ilçesi Beşiktaş

İstanbul'un satılık konut fiyatlarında metrekare fiyatı en yüksek ve en düşük dört ilçesi açıklandı. Zingat.com verilerine göre, Beşiktaş metrekare başına 11.845 TL ile en değerli ilçe olarak öne çıktı. Metrekare fiyatı en düşük ilçe ise 1.848 TL ile Esenyurt oldu.

İstanbul, gayrimenkul sektöründe yüksek oranda hareketliliğin yaşandığı şehirlerin başında geliyor. “Emlak.Bilgi.Güven” sloganıyla yola çıkan gayrimenkul ve bilgi pazarlama platformu Zingat.com, İstanbul'da ev sahibi olmayı ve kazançlı bir gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünenler için metrekare fiyatı en yüksek ve en düşük satılık konutların bulunduğu ilçeleri sıraladı.

Konut metrekare fiyatı en yüksek ilçe Beşiktaş
Zingat.com'un Yatırım Rehberi eylül ayı verilerine göre, İstanbul'da metrekare fiyatı en yüksek ilçe 11.845 TL ile Beşiktaş oldu. Satılık konut metrekare fiyatı sıralamasında Beşiktaş'ı 8.472 TL ile Sarıyer, 8.470 TL ile Bakırköy, 7.862 TL ile Kadıköy ve 5.757 TL ile Adalar ilçeleri izledi.

İstanbul'da en düşük metrekare fiyatına sahip 5 ilçe
Zingat Yatırım Rehberi verilerine göre, İstanbul'da satılık konutlarda metrekare fiyatı en düşük beş ilçe arasında ilk sırada 1.848 TL ile Esenyurt yer aldı. Esenyurt'u 2.107 TL ile Arnavutköy, 2.243 TL ile Silivri, 2.247 TL ile Çatalca ve 2.325 TL ile Beylikdüzü takip etti.

Esra Şavkın / 0212 219 29 71 / 0537 858 85 49 / esras@marjinal.com.tr

Zingat.com hakkında
Zingat, 2015 yılında REIDIN ve Doğuş Grubu işbirliğiyle kurulan, gayrimenkul ve emlak alanında kaliteli hizmet ve şeffaf bilgi sağlayan bir bilgi ve pazarlama platformudur. Oluşturduğu platformda gayrimenkul profesyonelleri ile bireyleri buluşturmaktadır. Zingat'ın misyonu, Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapan, evini satan, kiralayan, yeni bir ev alan tüm bireylere ve bu sektörle profesyonel olarak ilgilenen kurum ile kişilere kapsamlı bir referans noktası oluşturmaktır. www.zingat.com

Zingat