Haberler / İş GYO Basın Bültenleri
13.06.2018

İş GYO'nun yeni Genel Müdürü Hasan Kimya Bolat

İş GYO'nun genel müdürlüğü görevine Hasan Kimya Bolat getirildi. Bolat, 30 yıllık deneyimi ve başarılı geçmişiyle şirketin çalışmalarına güç katacak.

Değişimin mimarı İş GYO'nun genel müdürlüğü görevini, bankacılık ve finans sektörünün başarılı ismi Hasan Kimya Bolat üstlendi. İş GYO, Bolat'ın 30 yıllık bilgi birikimi ve deneyimiyle başarılarına yenilerini eklemeyi sürdürecek.

Hasan Kimya Bolat kimdir?

11.06.2018 tarihinde İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye Genel Müdür olarak atanan Bolat, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler mezunudur.
1988 yılında Türkiye İş Bankası'nda müfettiş olarak göreve başlayan Bolat, İş Bankası'nın çeşitli şubelerinde şube müdürlükleri, Ticari Krediler Bölge Müdürlüğü, Kobi Kredileri Bölüm Müdürlüğü görevlerinin yanı sıra İş Bankası Grubu'nun muhtelif iştiraklerinde Yönetim Kurulu üyelikleri görevlerinde bulunmuştur.  2013-2017 yılları arasında İş Leasing Genel Müdürlüğü görevini yürüten Bolat aynı zamanda Leasing Sektörü Temsil Kurulu Başkanlığı ve FKB Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. Hali hazırda TİBAŞ Vakfı Yönetim Kurulu ve GullsEye A.Ş Yönetim Kurulu üyesidir.

İlgili Kişi
0212 219 29 71 - 0533 927 23 94

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hakkında
1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'nin sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuştur. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle ve hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO'nun ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Şirketin portföy yatırımlarının değer bazında yaklaşık % 45'i ofis, %20'si alışveriş merkezi, %4'ü arsa, %2'si stoklar, %27'si proje, %2'si para ve sermaye piyasası araçları şeklindedir. İş GYO, portföyü içinde yer alan Çınarlı Bahçe Tuzla, Teknoloji ve Operasyon Merkezi, Kartal Manzara Adalar ve İzmir Ege Perla projelerinin yanı sıra, Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen Topkapı İnistanbul projesinin de geliştiricisidir. Ticari gayrimenkul sektöründe İş Kuleleri Kompleksi, Kanyon AVM, Ankara İş Kulesi, Maslak Binası, Taksim Ofis Lamartine, Mallmarine AVM, Marmara Park AVM, Kapadokya Lodge Otel portföyünde yer alan gayrimenkullerdir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İş GYO
1999 yılında T. İş Bankası A.Ş.'in sermayedarlığı ile kurulan ve aynı yıl içinde halka arzını tamamlayarak İMKB'e işlem görmeye başlayan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapmak üzere kurulmuş bir portföy yönetim şirketidir. Değişimin mimarı olarak yola çıkan İş GYO, yatırımlarını ve kaynaklarını etkin bir biçimde değerlendirerek çağdaş insana ve kentlere yakışan mekanlar oluşturmaktadır. Tüm çalışmalarında istikrarlı büyüme ve yüksek karlılık ilkesiyle hissedarları için yarattığı değeri sürekli kılmak misyonuyla hareket etmektedir. İş GYO'un ağırlıklı olarak ticari gayrimenkullerden oluşan portföyü; lokasyon, gayrimenkul tipi ve sektör bazında çeşitlendirilmiştir. Daha fazla bilgi için http://www.isgyo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.