16.05.2018

İl Sağlık Müdürlüğü ve Forum Erzurum'dan sağlıklı işbirliği

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle 14 Mayıs Pazartesi günü gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında, ziyaretçilerini sağlıklı yaşamın olmazsa olmazlarıyla tanıştırdı.

Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Erzurum'un İl Sağlık Müdürlüğü ile beraber 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü düzenlediği özel etkinlik kapsamında ziyaretçilerin kan ve şeker testlerinin yanı sıra boy – kilo – tansiyon ölçümü yapıldı ve diyabet – obezite konularında katılımcılarla önemli bilgiler paylaşıldı.

Çocukları ve gençleri sağlık konusunda bilinçlendirmek amacıyla özel maskotlar eşliğinde oyunlar oynanırken, “hareketli yaşam sloganı” ile Spor Lisesi öğrencileri de bir jimnastik gösterisi gerçekleştirdi. Erzurum'un Karaçoban ilçesinden gelen 40 ilköğretim öğrencisi de etkinlik kapsamında Forum Erzurum tarafından ağırlandı ve ilk kez sinemada film izleme imkanı yakaladı.