Haberler / GAP Basın Bültenleri
30.09.2017

İki gerçek ikon Gap'te buluştu

Grammy, Oscar ve Emmy ödüllerinin sahibi Cher ve Grammy adayı rap müzik yıldızı Future, Gap'in yeni sezon “Meet me in the Gap” kampanyasında buluştu.

Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, yeni sezon kampanyasına, ikonik stilinin hakkını verecek iki isim daha ekledi. Gap'in “Meet me in the Gap / Gap'te Buluşalım” kampanyası, bu yılın yaz aylarında ilk kez duyurulduğu günden bu yana sanatçılar ve sporcular gibi kendi alanlarında ilham veren ikonik isimlerle beraber anılıyor. Gap'in ikonik dünyasına dahil olan son iki isim ise Cher ve Future olarak açıklandı. Grammy, Oscar ve Emmy ödüllerine sahip Cher ve Grammy adayı dünyaca ünlü rap star Future, Gap'in kampanya videosunda yer alıyor. Videoda Sly & the Family Stone'a ait “Everyday People” şarkısının bir bölümünü seslendiren Cher ve Future, ilk kez Gap için beraber kamera karşısına geçti.

Kampanya filmi şu linkten izlenebilir: https://www.youtube.com/watch?v=lVGF1fac77o

Meet me in the Gap Kampanyasının global manifestosu ise şöyle:
Bize hiç benzemeyen insanlarla karşılaşabiliriz,
Hatta en ufak bir benzerliğimiz yok gibi görünen insanlarla...
Aramızdaki küçük farkları görmezden gelip onlara doğru adım atmayı denediğimizde,
ortak ve benzer yönlerimizin, bizi ayıran yönlerimizden çok daha fazla olduğunu görürüz.
Aslında bu kadar basit.
Bir adım at, Gap'te buluşalım!

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.