08.02.2019

Hediye Ağacı'ndan aşkının meyvesini toplamak isteyenler Forum Magnesia'da buluşuyor!

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, Sevgililer Günü alışverişine gelen ziyaretçilerine anında yüzlerce hediyeden birini kazandıran Hediye Ağacı kampanyasının yanı sıra keyifli dekorlarıyla ve çiftlere özel Aşk Salıncağı'yla da dikkat çekiyor.

Ziyaretçilerine yıl boyu keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, bu yıl Sevgililer Günü alışverişine gelen tüm ziyaretçilerini Hediye Ağacı'yla sevindiriyor.

11 – 15 Şubat 2019 tarihleri arasında Forum Magnesia'da aynı günde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri alışverişler, Hediye Ağacı'ndan bir zarf seçme fırsatı kazandıracak. Televizyondan cep telefonuna, çift kişilik sinema biletinden romantik yemeklere yüzlerce hediyeden birine anında sahip olmak isteyenleri bekleyen Hediye Ağacı, Sevgililer Günü alışverişlerinize kazanç katacak.

Hediye Ağacı'nın yanı sıra güne özel dekorları ve Aşk Salıncağı'yla da dikkat çeken Forum Magnesia, hem görsel hem de eğlenceli bir kampanyaya ev sahipliği yapacak. Sevgililer Günü alışverişini anında kazanca çevirmek isteyen herkes, Forum Magnesia'ya davetli!