28.05.2018

Gordion'un büyük çekilişini kazanan yirmi şanslı ziyaretçi belli oldu

Alışverişin yanı sıra eğlencenin de merkezi olan Gordion AVM tarafından düzenlenen “büyük çekiliş” kampanyasının yirmi talihlisi belirlendi. 26 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da Elif Güvendik'in sunumuyla gerçekleştirilen çekiliş sonucu, yirmi talihli içinde tam 10.000'er TL yüklü hediye karta sahip oldu. Çekilişin ardından Nükhet Duru tarafından gerçekleştirilen “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” isimli kabare şov, ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşattı.

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM'den 9 Mart – 20 Mayıs 2018 tarihleri arasında tek seferde yapılan her 100 TL ve katları alışverişler karşılığında bir çekiliş hakkı kazanan misafirlerin heyecanlı bekleyişi sona erdi. Büyük Çekiliş kampanyasının 20 talihlisi, 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 16.00'da Noter ve Milli Piyango yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen çekilişle belli oldu. Elif Güvendik'in keyifli sunumu eşliğinde belirlenen yirmi şanslı Gordion ziyaretçisi, içinde tam 10.000'er TL yüklü hediye karta sahip oldu.

Heyecanlı çekilişin hemen ardından saat 17.00'de ünlü sanatçı Nükhet Duru Gordion misafirleriyle buluştu. “Beni Nükhet Duru Sanıyorlar” isimli kabare şovu izlemek ve çekiliş heyecanına ortak olmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle düzenlenen etkinlikte keyifli anlar yaşandı.

Yasal Metin:
Gordion Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 06.03.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.2536 sayılı izni ile 09.03.2018(10:00) – 20.05.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ GAYRİMENKUL YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Gayrimenkul Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Gordion Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar.

Etkinlikle ilgili görüntüler için: https://goo.gl/U3GVei

Nükhet Duru röpartajı için: https://goo.gl/fKxwnx