07.06.2018

Gordion'da Ramazan alışverişleri anında kazandırıyor!

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, Ramazan alışverişlerinizi kazanca dönüştürecek kampanyasıyla dikkat çekiyor. Gordion'da aynı gün içinde en fazla iki fişte 300 TL ve üzeri tutarda yapılan alışverişler, anında 30 TL yüklü Gordion Card kazandırıyor.

Ramazan alışverişini kazanca dönüştüren Gordion AVM'nin haziran ayına özel, stoklarla sınırlı ve anında kazandıran özel Gordion Card kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Kampanya kapsamında aynı gün içinde en fazla iki fişte 300 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapanlar, anında 30 TL yüklü Gordion Card'a sahip olacak. Ramazan'da anında kazanıp keyifle harcamak isteyen herkes, Gordion'a davetli!