09.10.2017

Gordion AVM'nin düzenlediği “Modanın Yıldızı Sensin!” yarışmasının finalistleri belli oldu!

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM'nin ev sahipliğinde, moda tasarım alanındaki gizli yetenekler “Modanın Yıldızı Sensin!” etkinliğinde kıyasıya yarıştı. Büyük ilgi toplayan yarışmaya yüzlerce kişi binin üzerinde tasarımla katıldı.

Ziyaretçilerine sunduğu ulusal ve uluslararası pek çok ünlü marka ile Ankara'da alışverişe yeni bir boyut kazandıran Gordion AVM, “Modanın Yıldızı Sensin!” yarışmasıyla çok renkli bir etkinliğe imza attı. Jüri koltuğunda moda dünyasının ünlü isimleri Raşit Bağzıbağlı, Gül Gölge Saygı ve Özge Ulusoy'un yer aldığı yarışmanın finalistleri belli oldu.

Yarışmaya katılan 619 kişiden toplam 1149 çizimi değerlendiren jüri üyeleri 20 ana finalist ve 5 yedek finalist ismi belirledi. Toplamda 30.000 TL'yi aşan ödülleriyle göz dolduran “Modanın Yıldızı Sensin!” yarışması, Gordion AVM'nin düzenlediği yarışmalar arasında en çok katılımın sağlandığı yarışma oldu.

Best Fm, Kaptan International Textile, Setmoda.com ve Singer sponsorluğunda gerçekleşen yarışmanın, 28 Ekim 2017'de düzenlenecek gala gecesi sonunda ise finale kalan 20 yarışmacıdan 3 finalist Raşit Bağzıbağlı, Gül Gölge Saygı ve Özge Ulusoy tarafından belirlenecek.

Modanın Yıldızı Sensin yarışmasının ödülleri:
  • Yarışmanın finaline çıkmaya hak kazanan 20 kişi, 500 TL yüklü Gordion Card'a sahip olacak.
  • Birinci 5.000 TL ödül, Raşit Bağzıbağlı‘nın atölyesinde 1 ay süreli staj imkanı, kumasim.com'dan 5.000 TL değerinde kumaş, Singer Brilliance 6160 dikiş makinesi ve HC 22 dikiş seti kazanacak.
  • İkinci 3.000 TL ödül, kumasim.com'dan 3.000 TL değerinde kumaş , Singer Brilliance 6160 dikiş makinesi ve HC 22 dikiş seti kazanacak.
  • Üçüncü 2.000 TL ödül, kumasim.com'dan 2.000 TL değerinde kumaş , Singer Tradition 2282 dikiş makinesi ve HC 22 dikiş seti kazanacak.

NOT: *Belirtilen para ödülü, kazanan finalistlere Gordion Card'a yüklenmiş olarak verilecektir. Gordion Card, Master Card'ın tüm özelliklerini taşıyan bir alışveriş kartı olup, Master Card geçen Türkiye genelindeki tüm üye iş yerlerinde kullanılabilmektedir.

Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için: www.modaninyildizisensin.com