Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
23.11.2017

GittiGidiyor'da bu cuma yüzde 80'e varan indirimle “Süper Cuma!”

Her yıl dünyanın dört bir yanında tüketicileri büyük indirimlerle buluşturan Kara Cuma'ya (Black Friday) Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor da Süper Cuma kampanyasıyla katılıyor. Kampanya kapsamında 24 Kasım Cuma günü GittiGidiyor'daki belirli ürünlerde yüzde 80'e varan oranda indirim uygulanırken, 250 TL ve üzeri alışverişlerde ise altın ve cep telefonu hariç tüm ürünlerde geçerli yüzde 5 indirim fırsatı tüketicileri bekliyor.

Ayda 60 milyon ziyaret alan ve yaklaşık 19 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan Türkiye'nin lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, her yıl dünyanın dört bir yanında tüketicileri büyük indirimlerle buluşturan ve bir “alışveriş çılgınlığı” olarak anılan Kara Cuma'ya (Black Friday) özel kampanya düzenledi. Süper Cuma kampanyası kapsamında 24 Kasım Cuma günü GittiGidiyor'u ziyaret eden tüm tüketiciler; anne-bebek ürünlerinden kozmetiğe, dekorasyondan yapı market ürünlerine kadar çeşitli kategorilerde özel indirimlerin yanı sıra belirli ürünlerde de yüzde 80'e varan indirim fırsatıyla karşılaşacak.

250 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 5 indirim
15 milyondan fazla ürün çeşidini avantajlı fiyatlarla tüketiciyle buluşturan GittiGidiyor çok özel bir indirim fırsatıyla geliyor. Elektronik ürünler dahil tüm kategorilerde seçili ürünlerde uygulanan yüzde 80'e varan indirimin yanı sıra, 250 TL ve üzeri tutarda alışveriş yapan herkes yüzde 5 indirimden yararlanabiliyor. İndirim, altın ve cep telefonu hariç tüm ürünleri kapsıyor.

İşte kategorilere göre tüketicileri bekleyen Süper Cuma fırsatları

• Belirli ürünlerde yüzde 80'e varan indirim.
  • 250 TL ve üzeri tutarda alışverişlerde yüzde 5 indirim.
  • Kişisel bakım ve kozmetik ürünlerinde 150 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, 300 TL ve üzeri alışverişe 40 TL indirim.
  • Anne-bebek ürünlerinde 150 TL ve üzeri alışverişe 15 TL, 300 TL ve üzeri alışverişe 30 TL indirim. Ek olarak, GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyelerine özel ekstra 5 TL indirim.
  • Ev, bahçe ve ofis ile yapı market ürünlerinde 150 TL ve üzeri alışverişte yüzde 6, GittiGidiyor Kazananlar Kulübü üyelerine özel yüzde 7 indirim.

*Kampanya kapsamında uygulanan indirimler birleştirilemez.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve 16 yıllık geçmişiyle Türkiye'de e-ticaretin öncü pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki lider konumunu daha da güçlendirdi. Aylık ortalama 60 milyon ziyaret, yaklaşık 19 milyon kayıtlı üyesiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi olan GittiGidiyor1, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Yaklaşık her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 5 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin %64'ünü mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com