Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
07.06.2018

GittiGidiyor, ev dekorasyon kategorisine 3500 çeşit ürünüyle English Home'u ekledi

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, ev dekorasyon kategorisine English Home mağazasını dâhil etti. İlk kez bir online pazaryeri platformuna giren English Home'un GittiGidiyor mağazasında ev tekstili ürünlerinden halıya, mutfak ve banyo aksesuarlarından dekoratif objelere kadar uzanan geniş bir yelpazede toplam 3500 farklı ürün tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, dekorasyon sektörünün önde gelen markası English Home'u kullanıcılarıyla buluşturdu.  Yurtiçi ve yurtdışında toplamda 400'ü aşkın fiziki mağazası bulunan English Home, GittiGidiyor'da mağaza açarak ilk kez bir online pazaryerinde resmi satışa başlamış oldu. GittiGidiyor'da açılan English Home mağazasında ev tekstili ürünlerinden halıya, mutfak ve banyo aksesuarlarından dekoratif objelere kadar uzanan 10 ayrı kategoride toplam 3500 farklı ürün tüketiciyle buluştu.

GittiGidiyor kullanıcılarına her kategoride bol çeşit ve kalite sunmaya önem verdiklerini belirten GittiGidiyor Satış Müdürü Nilay Büyükkapancı, “Bu noktada English Home gibi ev tekstili ve dekorasyon alanında Türkiye'nin başarılı bir markasıyla gerçekleştirdiğimiz işbirliğinin hem platformumuz hem de English Home açısından güzel sonuçlar yaratacağı kanaatindeyiz. GittiGidiyor olarak English Home ürünlerinin kullanıcılarımızla buluşmasından dolayı son derece mutluyuz” diye konuştu.

Ücretsiz kargo ve yüzde 70'e varan indirim fırsatı
English Home Pazarlama ve E-Ticaret Yöneticisi Emel Öztürk ise GittiGidiyor ile gerçekleştirilen işbirliğiyle ilgili şöyle konuştu: “English Home olarak GittiGidiyor'da açtığımız mağazayla, müşterilerimize daha geniş yelpazede hizmet sunmayı hedefliyoruz. Ayda ortalama 83* milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor ile ürünlerimizi daha geniş bir kitleye ulaştırmayı amaçlıyoruz. Müşterimize sunduğumuz yüksek kaliteli hizmetin ağını genişletmek için GittiGidiyor'un doğru bir adres olduğunu düşünüyoruz. Ürünlerimizi ücretsiz kargo ve yüzde 70'e varan indirim fırsatlarıyla GittiGidiyor kullanıcılarına sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de özel fırsatlar sunmayı sürdüreceğiz.”

10 farklı kategoride 3500 ürün
GittiGidiyor'da açılan English Home mağazasında; toplam 10 farklı kategoride 3500 ürün tüketicinin beğenisine sunuluyor. GittiGidiyor'daki English Home mağazasına https://www.gittigidiyor.com/cadde/ehmonline adresinden ulaşılabiliyor.

*Kaynak: Google Analytics

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. Ayda ortalama 83 milyon ziyaret alan ve 22 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50'den fazla kategoride 15 milyondan fazla ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Her saniyede 1 ürünün satıldığı site, 7 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla trafiğinin 75'ini mobilden almaktadır. www.gittigidiyor.com/cadde sayfası ile stil sahibi bir yaşam için öneriler ve uzman editörler tarafından hazırlanan özel içerik platformu blog.gittigidiyor.com ile alışverişte rehber olacak içerikler sunan GittiGidiyor, ulusal ve uluslararası alanda önemli e-ticaret ödülleriyle başarılarını taçlandırmaya devam ediyor. www.gittigidiyor.com

Dilek Özcan