Haberler / Givin Basın Bültenleri
11.10.2018

Ghost Müzikali ve Karton Şehir çocuk oyunu biletleri Givin mobil uygulaması ile bağışa dönüşüyor

Zorlu PSM'de gerçekleşecek Ghost müzikali ve Zorlu Çocuk Tiyatrosu oyunu Karton Şehir için Givin mobil uygulamasından alınan biletler Toplum Gönüllüsü gençler için bağış sağlayacak.

Alışverişlerin tüm gelirinin Sivil Toplum Kuruluşlarına aktarıldığı Givin mobil uygulaması ile kullanıcılar, hem istedikleri ürün ve deneyimlere uygun fiyatlara sahip oluyor hem de  gençlere, çocuklara ve sokak hayvanlarına bağış sağlıyor. Bu yıl 5. yaşını kutlayan Zorlu PSM'de sahnelenecek Hollywood'un en sıradışı aşk hikayesi olan Ghost'un müzikal prodüksiyonu ve eşsiz bir çocuk müzikali olan Karton Şehir'in sınırlı sayıdaki biletleri Givin'de Toplum Gönüllüleri Vakfı için bağışa dönüşüyor.

Görsel efektleri ile izleyenleri büyüleyecek muhteşem bir prodüksiyon olan Ghost Müzikali'nin 21 ve 28 Ekim tarihli gündüz seansı biletlerini, Givin mobil uygulamasından alan kullanıcılar, son zamanların en çok konuşulacak performansını avantajlı tutarlara 1. Kategoriden izlerken, alınan her biletle de 1 Toplum Gönüllüsü gencin daha toplumsal fayda sağlamasına destek olacak.

Toplum Gönüllüleri Vakfı için bağışa dönüşen bir diğer Zorlu PSM etkinliği ise rengarenk atmosferiyle çocukları, müzik, dans ve birçok sanatın eşsiz güzelliğiyle buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu oyunu Karton Şehir ‘in 1 ebeveyn ve 1 çocuk girişini kapsayan biletleri de Toplum Gönüllüleri Vakfı'na destek olmak için çocuklarına tiyatro sevgisini aşılarken bir yandan da fayda sağlayacak aileleri bekliyor. Karton Şehir'in, Zorlu PSM'de sahnelenecek 13-14 ve 28 Ekim ve 1-2 Aralık tarihlerindeki 1 ebeveyn ve 1 çocuk girişini kapsayan biletlerine, sadece 25 TL bağış karşılığında Givin mobil uygulamasından ulaşılabilir.

Givin kurucu ortağı Başak Süer: “Zorlu PSM, Ghost Müzikali ve Zorlu Çocuk Tiyatrosu oyunu Karton Şehir  biletleri ile Givin'e dahil olarak sivil toplum kuruluşlarına çok değerli bir destek sağlıyor. Birlikte, Toplum Gönüllüleri Vakfı ile 25 gence daha erişmeyi hedefliyoruz. Zorlu PSM'nin etkinliklerinde de belirli adetlerde biletleri Givin ile bağışa dönüştürerek sürdürülebilir bir destek sağlama yöntemi oluşturmayı planlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Ghost Müzikali ve Karton Şehir'i avantajlı destek tutarlarıyla izleyip bir yandan da gençlere destek olmak için siz de Givin mobil uygulamasını App Store ve Google Play'den indirebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için: www.givin.co
Uygulama Linki: bit.ly/givinapp

İlgili Kişi
Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

Givin hakkında
İyi amaçlar için harekete geçen bir “Modern Kahramanlar Topluluğu” olan Givin, Türkiye'de sivil toplum kuruluşlarına destek sağlamak için geliştirilmiş ilk iş modeli ve mobil uygulamadır. Givin ile her türlü eşya, ürün ve deneyim uygulama üzerinden alınıp satılırken, kullanıcıların yaptığı ödemeler satıcı kişinin seçtiği TEGV, TOG, KAÇUV, TOÇEV, HAÇİKO, TİDER ve Tohum Otizm vakıflarından birine bağışlanır. Böylelikle ürünler ve deneyimler yeni sahiplerini bulurken, belirlenen satış değeri ile eğitime, çocuklara, gençlere ve sokak hayvanlarına destek sağlanır. Givin ile yapılan bağışın kullanılacağı proje uygulamadan izlenebilir, desteklenen projeler tamamlandığında kullanıcı bilgilendirilir. Kullanıcılar daha çok destek sağladıkça ödüller kazanabilir. Givin Google Play ve Apple Store'dan indirilebilir. Ayrıntılı bilgi için: www.givin.co

Givin
Eğitim için harekete geçen bir “Modern Kahramanlar Topluluğu” olan Givin, Türkiye’de sivil toplum kuruluşlarına destek sağlamak için geliştirilmiş ilk iş modeli ve mobil uygulamadır. Givin ile kullanılmayan eşyalar uygulama üzerinden alınıp satılırken, kullanıcıların yaptığı ödemeler satıcı kişinin seçtiği TEGV, TOG, Koruncuk ve Tohum Otizm vakıflarından birine bağışlanır. Böylelikle kullanılmayan bir eşya, kullanılacak bir eşyaya dönüşürken, belirlenen satış değeri ile eğitime destek sağlanır. Givin ile yapılan bağışın kullanılacağı proje uygulamadan izlenebilir, desteklenen projeler tamamlandığında kullanıcı bilgilendirilir. Givin Google Play ve Apple Store’dan indirilebilir.