14.05.2018

Genç yazar Miraç Çağrı Aktaş okurlarıyla Forum Çamlık'ta buluştu

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık 12 Mayıs Cumartesi günü son dönemde adından sıkça söz ettiren genç yazar Miraç Çağrı Aktaş'ın imza günü etkinliğine ev sahipliği yaptı. Genç yazarla tanışmak ve kitaplarını imzalatmak isteyen onlarca kişi Forum Çamlık'ta buluştu.

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, Türk edebiyatının genç ve popüler isimlerinden Miraç Çağrı Aktaş'ı geçtiğimiz hafta sonu okurlarıyla buluşturdu. Genç yazar, Forum Çamlık D&R mağazasında gerçekleştirilen etkinlikte sevilen kitaplarını okurları için imzaladı. Aktaş'ın okurları sevilen yazarla tanışmak, fotoğraf çektirmek ve eserlerini imzalatmak için saat 11.00'den itibaren uzun kuyruklar oluşturarak Forum Çamlık'a akın etti.