Haberler / GAP Basın Bültenleri
09.11.2017

Gelin Gap'te buluşalım!

Birbirinden şık, ikonik ve rahat parçalarıyla her mevsimin göz bebeği Gap, kış sezonuna özel yeni global reklam kampanyasını duyurdu. Kampanya için hazırlanan filmde Grammy adayı Amerikalı şarkıcı Janelle Monáe, “gelin, Gap'te buluşalım” sloganına atıfta bulunan şarkıyı, koro eşliğinde seslendiriyor.

İkonik giyim markası Gap, kış sezonu kampanyasına ikonik stilinin hakkını verecek bir isim daha ekledi: Grammy adayı Amerikalı şarkıcı Janelle Monáe. Gap'in ikonik dünyasının yeni üyesi olan Monáe, kampanya için hazırlanan özel filmde, rengarenk bir koro eşliğinde büyüleyici şarkısını seslendiriyor. Markanın yeni sezon manifestosunda yer alan “bizi bir araya getiren her şeyi hep beraber kutlamak için, gelin Gap'te buluşalım” deyişiyle uyumlu bir koreografiyle çekilmiş reklam filminde, Freddie Scott'un You Got What I Need şarkısı, acapella (çok sesli bir müzik türü) tarzında yeniden yorumlanıyor.

Klip oyuncularının aynı zamanda Gap'in yeni sezondaki iddialı koleksiyonu Crazy Stripes ürünlerini de sergilediği reklam filmi için: https://www.youtube.com/watch?v=JoJLRfbyKgI

Gap'in yeni sezon kampanya manifestosunun tam metni şöyle:
“Hayatımız boyunca yaptığımız uzun seyahatlerin
Aslında basit bir yolculuk olmaktan öte bir amacı var:
Varlığımıza enerji katmak.
Hepimizin tek hedefi,
Bir araya geldiğimizde dünyanın geri kalanını bize unutturan ailemize kavuşmak.
Bağlanmak, tekrar bağlanmak, uzaklaşmak ve yeniden buluşmak,
Bizi bir araya getiren her şeyi hep beraber kutlamak için,
Gelin, GAP'te buluşalım.”

Gap'in “Meet me in the Gap / Gap'te Buluşalım” kampanyası, bu yılın yaz aylarında ilk kez duyurulduğu günden bu yana sanatçılar ve sporcular gibi kendi alanlarında ilham veren ikonik isimlerle beraber anılıyor.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000'e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.