10.10.2018

Geleceğin modacıları Forum Kayseri'ye davetli!

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler düzenleyen Forum Kayseri, geleceğin modacısı çocukları 13-14 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek özel tasarım etkinliğine davet ediyor. Etkinlik kapsamında yeteneklerini konuşturacak tüm çocuklar, kendi tasarımlarını podyumda sergileme şansı da yakalayacak!

Forum Kayseri, Moda Haftası etkinlikleri kapsamında minik misafirlerini özel bir atölyede buluşturuyor. 13-14 Ekim 2018 Cumartesi ve Pazar günleri saat 12.00 – 15.45 arasında gerçekleştirilecek atölyelerde buluşacak çocuklar, kendi tasarımlarını hazırlama fırsatı bulacak. Kağıt, kumaş, düğme gibi çeşitli materyalleri kullanarak tasarım yapabilecekleri atölyenin minik katılımcıları keyifli ve yaratıcı saatler geçirecek.

6 – 12 yaş arası çocukların katılabileceği ve ücretsiz olan bu özel etkinlik, her iki gün de saat 17.00'de gerçekleştirilecek defileyle tamamlanacak. Katılımcı çocuklar, özenle hazırladıkları kendi tasarımlarını giyerek podyumda sergileme fırsatı bulacak.
Çocuklara hem eğlenceli hem de yaratıcı bir atölye çalışması sunan Forum Kayseri, moda konusunda yetenekli çocukları 13 – 14 Ekim günlerinde bu keyifli etkinliğe bekliyor.

www.forumkayseri.com