28.04.2018

Geçmişi geleceğe taşıyan usta eller Forum Çamlık'ta

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, geleneksel Türk el sanatları sergisi “Toprakla Altının Dansı”na ev sahipliği yapıyor.

Denizli Halk Eğitim Merkezi'nin “Toprakla Altının Dansı” isimli tezhip sergisi, Forum Çamlık'ta açıldı. 25 Nisan 2018 Çarşamba günü gerçekleştirilen sergi açılışına Denizli Vali Yardımcısı Halil Canavar, Turizm Fakültesi Dekanı Kasım İnce, Denizli Müze Müdürü Hasan Hüseyin Baysal ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ömer Özdemir de katıldı.

Sanat ve sanatçının dostu Forum Çamlık'ta 3 Mayıs 2018'e dek gezilebilecek sergide, tezhip, minyatür, çini ve hat sanatının seçkin parçalarını görmek mümkün. Toprakla Altının Dansı isimli sergide Türk el sanatlarını yakından incelemek isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!