Haberler / GAP Basın Bültenleri
10.06.2017

Gap'ten “tıpkı senin gibi” bir yaz koleksiyonu

Gap'in yeni sezon Kadın, Erkek ve Kids & Baby ürünleri, cesur, sevgi dolu, eğlenceli, etkili, karmaşık ve güçlü, “tıpkı senin gibi” bir yaz koleksiyonu sunuyor. Yazı müjdeleyen rengarenk ve tarz parçalarıyla göz dolduran Gap, birbirinden şık, ikonik ve rahat parçalarıyla sıcakların tadını eşsiz bir stil eşliğinde çıkartmak isteyenlere sesleniyor.

Gap'in yeni yaz ürünlerinin ikonik tarzı, ne giysem sorularının çoğaldığı sıcak havalarda şort, tişört, elbise ve tulumların zengin yorumlarıyla göz dolduruyor. Herkesin tatil bavuluna en az bir parçayla girmeye niyetli Gap'in Kadın koleksiyonu, tiril tiril kumaşlarıyla ve kendi yaz esintisini taşıyan delikli üst parçalarıyla dikkat çekiyor. Yaka ve kollarında delikli detaylarıyla şık bir serinlik sunan üst parçalara, Gap'in vazgeçilmez şortları eşlik ediyor. Tencel, denim ve pamuklu kumaşların pek çok model alternatifiyle sunulduğu Gap şortlar, her boy ve tarzda beğeniye hitap ediyor. Gömlek görünümünden ince askılılara, düşük omuzdan kroşe yakalara pek çok kumaş ve tarzda elbiselerle süslü Gap Kadın koleksiyonu, sıcak yaz gecelerine tarzıyla damga vurmak isteyenleri bekliyor.

Gap Erkek Yaz Koleksiyonu stili ve duruşuyla her mevsimde olduğu gibi bu yaz da dikkat çeken parçalara sahip. Gap bu yaz bir an önce şehirden kaçma hazırlığında olan beylere polo yakadan sıfır yakaya yaz renkleriyle ve eğlenceli baskılarla tasarlanmış pek çok tişört alternatifi sunuyor. Gap'in erkek şortları pamuklu kumaş dokumalarının konforuyla dikkat çekerken, geniş renk alternatifleriyle ve desenleriyle bu yazın favorisi olmaya aday görünüyor.

Gap'in yeni Kids & Baby ürünleri ise her zaman olduğu gibi bu yaz da çocuklara yaşlarına yakışır coşkulu bir tarz sunuyor. Miniklerin hareketli tarzıyla birleşerek rengarenk bir koleksiyona dönüşen Gap Kids & Baby ürünleri, bütün aktiviteler için en iyi mevsim sayılan yaza imza atacak parçalara sahip. Çocukların kuşlar kadar rahat hareket etmelerine izin veren desenli taytlar, parklarda boy göstereceklere en esnek denim kumaşlarla sunulan şortlar, deniz ve kumun eğlencesiyle uyumlu mayo ve bikiniler, Gap miniklerinin yazın da konfordan ödün vermeden coşmasını sağlıyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.