Haberler / GAP Basın Bültenleri
17.11.2017

Gap'te “Çılgın Çizgiler” ile dolu bir sezon sizi bekliyor!

Birbirinden şık, ikonik ve rahat parçalarıyla her mevsimin göz bebeği Gap'i işgal eden “çılgın çizgiler”, beraberinde pek çok keyifli etkinlik de getirdi. Gap'in Crazy Stripes koleksiyonuna özel düzenlenen mağaza aktivitelerini ve ikonik sürprizlerini kaçırmayın.

İkonik giyim markası Gap'in yeni sezonda gardıropları şenlendiren Crazy Stripes koleksiyonu, soğuk kış günlerini sıcak tonlarıyla ısıtmak üzere “gelin, Gap'te buluşalım” diyen etkinlikleri de beraberinde getirdi.

Atkı, bere, kazak, elbise, denim ceket gibi klasik kışlık parçaları rengarenk çizgilerle yeniden yorumlayan Gap Crazy Stripes koleksiyonu, “bizi bir araya getiren her şeyi, hep beraber kutlamak için gelin, Gap'te buluşalım” sloganıyla mağazalarda yerini alırken, seçili Gap mağazalarında koleksiyon şerefine keyifli ve yaratıcı etkinlikler de gerçekleştiriliyor.

Gap mağazalarında yer alan özel hediye çarkını çeviren herkes sürpriz hediyelere sahip olurken, Juico ve Petra Coffee tarafından hazırlanan leziz ikramlardan da tatma fırsatı elde edecek. Ayrıca belirli mağazalarda misafirler, serigrafi baskı tekniği ile kurulan ve Ottostop tarafından hazırlanan özel tezgahta, kendi Gap logolu ve sloganlı defterlerini ve kitap ayraçlarını hazırlayabilecek. Gap'in çılgın çizgileri şerefine düzenlenen bu özel etkinliklere tüm Gap severler davetli.

Gap'ten Crazy Stripes şerefine iki sürpriz geliyor: Rengarenk, sürprizlerle dolu bir otobüs ve göz alıcı pop-up store!
Gap, bu kışa damgasını vuracak Crazy Stripes koleksiyonu için iki sürpriz hazırladı. Rengarenk çizgilerle dekore edilmiş göz alıcı Gap Crazy Stripes otobüsü, 30 Kasım 2017'ye dek Kanyon alışveriş merkezi ana girişte olacak. Aralık ayında ise sürpriz lokasyonlarda İstanbul'u dolaşacak.
Yine Crazy Stripes temasıyla hazırlanan özel Gap pop-up store ise İstanbul Emaar Square AVM'nin L3 katında açıldı. Gap'in özel pop-up store'u 15 Ocak 2018'e dek hem ürünleri hem dekorasyonuyla ikonik Gap tarzını sevenleriyle buluşturacak.

Gap'in Crazy Stripes etkinlik takvimi şöyle:

Gap Hediye Çarkı:

• 30 Kasım 2017'ye dek Kanyon AVM Gap mağazasında
  • 15 Ocak 2018'e dek Emaar Square AVM Gap mağazasında
  • 31 Aralık 2017'ye dek İstinyePark Gap mağazasında

Ottostop* Workshop
  • 16 ve 29 Kasım 2017, 12.00–15.00 saatleri arasında, Kanyon AVM Gap mağazasında
  • 17, 21 ve 23 Kasım 2017, 12.00 – 15.00 saatleri arasında, 9 Aralık 2017, 14.00 – 18.00 saatleri arasında Emaar Square AVM Gap Pop – Up Store'da

Gap'in yeni sezon kampanya manifestosu:
“Hayatımız boyunca yaptığımız uzun seyahatlerin
Aslında basit bir yolculuk olmaktan öte bir amacı var:
Varlığımıza enerji katmak.
Hepimizin tek hedefi,
Bir araya geldiğimizde dünyanın geri kalanını bize unutturan ailemize kavuşmak.
Bağlanmak, tekrar bağlanmak, uzaklaşmak ve yeniden buluşmak,
Bizi bir araya getiren her şeyi hep beraber kutlamak için,
Gelin, GAP'te buluşalım.”
#MeetmeintheGAP

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

*Ottostop hakkında
 “Ottoman" ve “otostop” kelimelerinden oluşan Ottostop, serigrafi baskı tekniğiyle yaratılan ve doğadan, taşra yaşamından, renklerden esinlenerek hayata geçirilen bir tasarım markası ve atölyesidir.

Gap Hakkında
Dünyanın en ünlü  ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Francisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.