Haberler / GAP Basın Bültenleri
03.02.2017

GapFit bu sezon çok iddialı!

Gap'in spor koleksiyonu GapFit, spor yapmadığınız zamanlarda bile giymek isteyeceğiniz yepyeni parçaları ve geniş koleksiyonuyla sahneye çıkıyor. GapFit'in vücuda uyum sağlayan yüksek performanslı ürünleriyle antrenmanlarınızda hem rahat edecek hem de tarzınızı yansıtan şıklığı yakalayacaksınız.

Rahatlığı ve şıklığı aynı anda yaşatacak yeni GapFit koleksiyonu, gözümüzü spora diktiğimiz bahar ayları için eşsiz bir motivasyon kaynağı olmaya geliyor. Antrenman temponuza mükemmel uyum sağlayan ürünleriyle GapFit, bu sezon spor tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Özgürce kombinleyebileceğiniz parçaların nefes alabilen ve hızla kuruyabilen dayanıklı kumaşları sayesinde esneklik ve güç gerektiren sporlarda da hareket özgürlüğünüz artıyor.

GapFit İlkbahar Koleksiyonu, son teknoloji kumaşlardan üretilen atletleri ve tişörtleri, hareket kabiliyeti sağlayan yüksek performanslı gFast taytları, spor sırasında ve sonrasında koruma sağlayan sweatshirtleri birbirinden şık bahar renklerinde sunuyor. Hem klasik siyah ve gri kombinleri hem de kendinden emin göz alıcı renkleri aynı anda bulacağınız GapFit'in yeni koleksiyonu sayesinde, sporcu ruhunuzu hep yanınızda taşıyabilirsiniz.

Sınırlı sayıda üründen oluşan GapFit İlkbahar Koleksiyonu İstinye Park, Kanyon, Akmerkez, Nişantaşı City's, Akasya, Palladium, Ankara Panora, Ankara Kentpark ve İzmir Agora mağazaları ile www.gap.com.tr‘de meraklılarının beğenisine sunuluyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görselleri için:

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.