Haberler / GAP KIDS Basın Bültenleri
30.11.2017

Gap, minik Star Wars hayranlarını çağırıyor!

Çocuklara her mevsim hareket özgürlüğü, rahatlık ve yaşlarına yakışan enerjik bir görünüm sunan Gap, bu kez minik Star Wars hayranları için 2 Aralık Cumartesi günü sürprizlerle dolu bir etkinlik gerçekleştirecek.

İkonik giyim markası Gap'in Kanyon AVM'deki mağazası, 2 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 12.00 – 17.00 arasında gerçekleştirilecek özel Star Wars etkinliğine ev sahipliği yapacak. Tüm minik Gap severler, mağaza içinde kurulacak özel etkinlik alanında keyifli ve eğlenceli vakit geçirmeye davetli.

Sinema tarihine damgasını vuran Star Wars serisinin merakla beklenen son filmi “Star Wars: Son Jedi” vizyonu öncesinde Disney Türkiye ve Gap işbirliğinde gerçekleşecek “Star Wars'' etkinliği ile yeni filme ait karakterler görücüye çıkacak.

Gap Kanyon mağazasında gerçekleşecek etkinlikte çocuklar; Star Wars konseptli yüz boyama ve origami aktivitelerine katılacak, Lego ve Sphero oyuncakları ile eğlenceli dakikalar geçirecek.

Gap'in yeni sezon çocuk koleksiyonunda yer alan Star Wars temalı ürünleri arasında bere şapka ve çorap gibi gibi aksesuarların yanı sıra günlük giyimin kurtarıcısı uzun veya kısa kollu tişörtler, soğuk kış günlerinde baskılarıyla olduğu kadar yumuşak dokularıyla da dikkat çeken kazaklar ve rengarenk eşofman altları yer alıyor.

#GÜCÜBUL #MEETMEINTHEGAP

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyanın en ünlü  ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Francisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP KIDS
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.