Haberler / GAP KIDS Basın Bültenleri
18.10.2017

Gap Kids Casting Call 2017'nin kazananları belli oldu

Yılın en heyecanlı çocuk aktivitesi Gap Kids Casting Call, bu yıl yapılan yaklaşık 20.000 başvuruyla kendi rekoruna imza attı. Aralarında Billur Saatçi ve Ayşe Tolga'nın da bulunduğu jürinin finalistleri belirlediği Gap Kids Casting Call'da kategori birincileri halkın oylarıyla seçildi. Birinciler her yıl olduğu gibi bu yıl da kasım ayından itibaren, belirli Gap Kids mağazalarının vitrininde yer alacak.

Gap Türkiye ve Instyle işbirliğiyle düzenlenen Gap Kids Casting Call, hem çocuklar hem de aileleri için yılın en heyecanlı ve en eğlenceli aktivitesi olma özelliğini uzun süredir koruyor. Gap Kids Casting Call için bu yıl toplanan başvuru sayısı yaklaşık 20.000 olarak açıklandı. Kazanan minikler, kasım ayından itibaren Gap vitrinlerinde yerlerini alacak.

Gap Kids Casting Call 2017'nin kazananları şöyle sıralanıyor:

0-4 Yaş Kız             : Ecem Deniz Öztürk
0-4 Yaş Erkek          : Ege Armağan
5-12 Yaş Kız            : Öykü Rüzgar Şan
5-12 Yaş Erkek        : Demir Demirpolat
En güzel saç            : Aslı Yezda Han
En sevimli kardeşler  : Süleyman Toprak & Uzay Argunşah
En güzel gülüş         : Bartu Ocean Barutçu
En stil sahibi minik    : Esma Duru Dönmez

Gap Kids Casting Call 2017'de neler oldu?
Gap Kids Casting Call bu yıl da çocuklar ve aileler için yılın en heyecanlı ve en eğlenceli aktivitesi oldu. 0-12 yaş arası çocuklarını Gap Kids Casting Call 2017'ye kaydettirmek isteyen ebeveynler, 14 Ağustos – 8 Eylül 2017 tarihleri arasında  Gap Türkiye Facebook sayfasını beğenerek, sayfa altında oluşturulan Gap Kids Casting Call 2017 isimli uygulamaya çocuklarının fotoğraflarını yüklediler ve gerekli bilgileri kaydettiler. Başvuru süresi tamamlandıktan sonra ise, Gap ve ELLE dergisi editörlerinden oluşan jüri, her kategoride en çok beğeni alan başvurular arasından eleme yaparak, her kategoriden finalistleri belirledi. 15 Eylül'de başlayıp, 2 Ekim'de son bulan halk oylamasıyla, kategori birincileri belirlendi.
Ünlü oyuncu ve bütünsel yaşam koçu Ayşe Tolga'nın da dahil olduğu ELLE jürisi tarafından seçilen stil sahibi minikler, ünlü moda fotoğrafçısı Lara Sayılgan'ın gerçekleştirdiği moda çekimine katıldı.

Dilek Özcan, Marjinal Porter Novelli
dileko@marjinal.com.tr

Gap Hakkında
Dünyadaki en ünlü ve ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969'da San Fransisco'da kuruldu. Gap'in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve bej pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987'de Londra'da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de   dünya çapında yaklaşık 1.700 mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit'i kapsıyor. Gap bugün Türkiye'de 31 perakende mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, kapüşonlu sweat-shirtler, özel kesimli pantolonlar ve kot pantolonlar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

GAP KIDS
Dünyadaki en ikonik giyim ve aksesuar markalarından biri olan Gap, 1969’da San Fransisco’da kuruldu. Gap’in koleksiyonları modern bir gardırobun temelini inşa etmek için dizayn edildi: Denim olan her şey, klasik beyaz tişört ve chino pantolon gibi mutlaka sahip olunması gereken parçalar... İlk uluslararası mağazasını 1987’de Londra’da açan Gap, hem online mağazalarıyla, hem de dünya çapında 2000’e yakın mağazasıyla müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Gap markası, giyim ve aksesuar koleksiyonları olan GapKids, babyGap, GapMaternity, GapBody ve GapFit’i kapsıyor. Gap bugün Türkiye’de 30 mağazası ve www.gap.com.tr adresindeki online satış sitesiyle, tişörtler, sweat-shirtler, pantolonlar ve denim parçalar gibi, bir gardıropta mutlaka bulunması gereken kıyafetler için en iyi seçenek olmaya devam ediyor.