23.05.2018

ForumBüs'ün eğlenceli yolculuğu seramikle devam ediyor

Çocuklara yönelik etkinlikleriyle göz dolduran, İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, 26-27 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri minik misafirlerini ForumBüs'te gerçekleştirilecek seramik atölyesinde buluşturacak. Forum Bornova Çocuk Kulübü etkinlikleri de her hafta sonu saat 17.30'da eğitici ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen çocukları ağırlamaya devam ediyor.

Çocuklar için hazırladığı özel temalar ve eğitici içeriklerle dikkat çeken Forum Bornova'da eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmalarının adresi olan ForumBüs, tüm minikleri 26-27 Mayıs Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek seramik atölyesinde ağırlayacak. 5-12 yaş çocukların ücretsiz katılımına açık atölyede saat 14.00-18.00 arasında her saat başı minik sanatçılar yeteneklerini konuşturacak.

Çocukların Forum Bornova'dan en az yetişkinler kadar keyif alması için hazırlanan ve her hafta sonu saat 17.30'da başlayan Forum Bornova Çocuk Kulübü oyunları da miniklerin kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebileceği dolu dolu bir program sunuyor.