17.04.2018

Forum Trabzon'dan bir ilk: “Üni-Forum”la fırsatlar, öğrencilerin ayağına geliyor!

Doğu Karadeniz'in buluşma noktası Forum Trabzon, imza attığı ilklere bir yenisini daha ekliyor, “Bi' farkın olsun” sloganıyla duyurduğu öğrencilere özel kampanyası Üni-Forum'la gençlere benzersiz fırsatlar sunuyor. 18-26 yaş arasındaki tüm üniversite öğrencilerinin ücretsiz kullanımına sunulan Üni-Forum Kart, sahiplerine sürpriz hediyeler, alışveriş puanları ve cazip indirimler kazandıracak.

Doğu Karadeniz'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon 10. yılını kutlarken, genç ziyaretçileri için alanında bir ilke imza attığı Üni-Forum kampanyasını duyurdu.

Forum Trabzon'da yer alan anlaşmalı markalardan özel indirimler sunan, yapılan alışverişleri puana, puanları ise sürpriz hediyelere dönüştüren Forum Trabzon Üni-Forum  Projesi, belirli bir müşteri grubuna yapılan sadakat kampanyaları arasında, geniş kapsamıyla fark yaratıyor. Öğrenciler, eğlenceden modaya, teknolojiden lezzete, Forum Trabzon'daki anlaşmalı mağazalardan özel indirim ve ayrıcalıklar kazanacak.

Forum Trabzon ayrıca alışveriş merkezi içinde gençlerin kartlarını alabilecekleri ve dinlenebilecekleri özel bir lounge alanı da oluşturdu. Gençlerin Üni-Forum fırsatlarını takip edebilmeleri için hazırlanan www.uniforumkart.com adresindeki internet sitesinin yanı sıra, App Store ve Google Play'dan ücretsiz olarak indirilebilecek Üni-Forum uygulaması da hayata geçirildi.

Üni-Forum'la toplanan puanların internet paketinden yemek kuponuna, giyim çekinden sinema biletine dek pek çok sürprize dönüşeceği bu özel projenin bir parçası olmak isteyen gençler, Forum Trabzon danışma bankosundan ya da Üni-Forum Lounge'dan kartlarını ücretsiz olarak temin edebiliyor.

Öğrenciliğin tadını Forum Trabzon'da doyasıya çıkartmak isteyen tüm gençler, Üni-Forum'lu olmak ve kartlarını almak üzere Forum Trabzon'a davetli!