05.10.2018

Forum Trabzon'dan 10. yılında “41 kere Maşallah” dedirtecek kampanya!

Tam 10 yıldır yalnızca Trabzon'un değil çevre illerin de çekim merkezi haline gelen Forum Trabzon, 10. yılı şerefine ziyaretçilerine muhteşem bir çekiliş fırsatı sunuyor. 5 Ekim 2018 Cuma günü başlayan özel kampanya kapsamında Forum Trabzon misafirlerinden 41 talihli, yapılacak çekilişle tam 10.000'er TL yüklü Param Forum Trabzon Kart kazanacak!

Trabzon ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, 10. yılını benzersiz bir kampanyayla kutluyor. “41 kere Maşallah” dedirtecek bu özel kampanya kapsamında, 5 Ekim – 23 Aralık 2018 tarihleri arasında Forum Trabzon'dan yapılacak her 100 TL'lik alışveriş bir çekiliş hakkı kazandıracak. Fiş veya faturaları ile Forum Trabzon danışma masasına veya kampanya masasına başvuran ziyaretçiler, üzerinde çekilişe katılım numarası ve müşteri bilgileri ile katılım tarihinin yer aldığı belgeyi alabilecek.

29 Aralık 2018 tarihinde Noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek 41 talihli, 10.000'er TL yüklü Param Forum Trabzon Kart kazanacak.

Keyifli ve kazançlı bir alışveriş deneyimi yaşamanın yanı sıra 10. yıla özel gerçekleştirilen bu benzersiz kampanyaya katılmak isteyen herkes, Forum Trabzon'a davetli!

Forum Trabzon Çekilişi Yasal Metin
“Forum Trabzon” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 02.10.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.9804 sayılı izni ile 05.10.2018 (10:00) – 23.12.2018 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Trabzon Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forumtrabzon.com adresindedir.