30.10.2017

Forum Trabzon'da 29 Ekim coşkusu, resim yarışmasıyla taçlandı

Trabzonluların buluşma noktası Forum Trabzon'da 29 Ekim coşkusu, “Atatürk, Cumhuriyet ve Çocuk” konulu resim yarışmasının ödül töreniyle taçlandı. 29 Ekim 2017 günü kazanan miniklerin ödüllerini aldığı yarışmanın sergisi, 5 Kasım 2017'ye dek Forum Trabzon'da görülebilir.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon tarafından 29 Ekim'e özel olarak düzenlenen “Atatürk, Cumhuriyet ve Çocuk” temalı resim yarışmasında Feride-Ahmet Şener Ortaokulu öğrencisi Nazlıcan Elbir birinci, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ebrar Topçu ikinci, Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hilal Gülgör ise üçüncü oldu.

Yarışmada ayrıca Bedri Rahmi Özel Ödülü'nü Hasan Ali Yücel Ortaokulu öğrencisi Hanife Sena Baykan, Forum Trabzon Özel Ödülü'nü ise Kavaklı Ortaokulu öğrencisi Yaren Yıldız kazandı. Jüri özel ödülüne ise Ahmet Saka İlkokulu öğrencisi Yağmur Havva Yenibakı layık görüldü. Tüm ödül sahiplerine birer katılım sertifikası ve plaket verilirken yarışmanın ilk üç kazananına, Trabzon özel ödülü ve Jüri özel ödülü sahiplerine hediye çeki; Bedri Rahmi Eyüboğlu özel ödülünü kazanan Hanife Sena Baykan'a ise donanımlı bir resim seti hediye edildi.

Trabzon il genelinde 50 ilköğretim okulundan 600 resmin katıldığı yarışmada ödül alan 6 resim ve sergilemeye değer görülen 40 resim, 29 Ekim – 5 Kasım 2017 tarihleri arasında Forum Trabzon'un Fener Koridoru'nda ziyaretçilerini bekliyor.