25.09.2017

Forum Trabzon, Wattpad yazarlarını hayranlarıyla buluşturdu

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, 23 Eylül Cumartesi günü ünlü Wattpad yazarlarının hayranlarıyla buluştuğu imza gününe ev sahipliği yaptı.

Dünya genelindeki en büyük hikaye paylaşma ve keşfetme platformu olan Wattpad'in yazarlarından Dilara Keskin, Emre Gül, Yusuf Piliç ve Koray İzitaş, 23 Eylül Cumartesi saat 15:00'te Forum Trabzon D&R'da hayranlarıyla buluştu.

Gençlerin yakından takip ettiği ünlü yazarlar, Forum Trabzon'a akın eden hayran kitlesi tarafından coşkuyla karşılandı. Forum Trabzon'un genç ziyaretçileri, yazarlara kitaplarını imzalatma ve bol bol fotoğraf çektirme imkanı buldu. Dilara Keskin, Emre Gül, Yusuf Piliç ve Koray İzitaş'ın imza dağıtırken bir yandan da pamuk şeker yemesiyle, selfie çektirmek için uzun kuyruklar oluşturan hayranları neşeli anlara tanık oldu.