09.02.2018

Forum Trabzon Sevgililer Günü'nde aşkınızı ölümsüzleştiriyor

Trabzon'un buluşma noktası Forum Trabzon, yılın en romantik gününe özel düzenlediği sevgi dolu kareler ve çizimler içeren renkli etkinliklerle sizi ve sevgilinizi keyifli anlar yaşamaya davet ediyor.

Forum Trabzon, tüm dünyanın aşkla kutladığı 14 Şubat Sevgililer Günü'nde birbirinden romantik etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

14- 18 Şubat tarihleri arasında Forum Trabzon'u ziyaret edenler “Sevgi Kareleri” fotoğraf sergisini ziyaret edebilecek. Kendi sevgi karelerini çektirmek isteyen çiftler 14, 17 ve 18 Şubat tarihlerinde konseptli fotoğraf çekimine katılabilecek ve aşklarını ölümsüzleştirebilecekler. Çekilen fotoğrafların baskısı çerçeveli bir şekilde Forum Trabzon'un çiftlere hediyesi olacak.

Forum Trabzon; çocuk ruhlu, renkli çiftler içinse “Aşk Karikatürleri” çizim etkinliğini düzenleniyor. Sadece 14 Şubat günü 13:00- 19.00 saatleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte çiftlerin karikatürleri çizilecek ve hediye edilecek.