08.10.2018

Forum Mersin AVM'nin müdürü Ali Kabakcı oldu

Ali Kabakcı, 1 Ekim 2018 itibariyle Forum Mersin AVM müdürlüğü görevini üstlendi. Sektörde on yılı aşkın deneyimi bulunan Kabakcı, Multi Türkiye bünyesinde bulunan Forum Kayseri'de 2014 yılından bu yana AVM müdürü olarak görev yapıyordu

2006 yılında Marmara Üniversitesi Maliye Bölümü'nden mezun olan Ali Kabakcı, sektördeki kariyerine 2008 yılında AVM mfi Partners şirketinin merkez ofisinde finans uzmanı olarak olarak başladı. Sonrasında Astoria Alışveriş Merkezi'nde yönetim kadrosunda yer aldı.

2010 yılında Multi Türkiye bünyesine katılan Kabakcı, sırasıyla Forum Ankara Outlet'te ve Forum Kayseri'de alışveriş merkezi müdür yardımcılığı görevini üstlendi ve 2014 yılında Forum Kayseri AVM müdürü oldu. Sektörde sekiz yılı Multi Türkiye'de olmak üzere 10 yılı aşkın deneyimi bulunan Ali Kabakcı, bundan böyle kariyerine Forum Mersin AVM müdürü olarak devam edecek.

Multi Hakkında
Multi, Avrupa ve Türkiye'nin en önde gelen gayrimenkul yatırım, yönetim ve geliştirme şirketidir. Avrupa'nın tamamını kapsayan bir perakende platformu olan Multi, sürdürülebilir kira geliri yaratmaya, yönetmeye ve geliştirmeye odaklanmıştır. Multi projeleri faaliyet gösterdikleri bölgelerde, ekonomik büyümeye katkıda bulunmakta ve sosyal yaşam alanları yaratmaktadır. Kurulduğu 1982 yılından beri geliştirdiği 190'dan fazla proje ve hali hazırda yönetmekte olduğu 130 Alışveriş Merkezi ile Multi, Türkiye dahil olmak üzere Avrupa'nın 14 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Türkiye'de 14 alışveriş merkezinin operasyonunu yürüten Multi Turkey, Türkiye'nin en büyük perakende platformudur. 865.778 metrekare perakende alanında, 2.100'ü aşkın kiracısıyla birlikte faaliyetlerini sürdürmektedir. Her yıl 160 milyon ziyaretçiye kapılarını açan Multi Turkey'nin en önemli alışveriş merkezleri arasında İstanbul'da Forum İstanbul ve Marmara Forum, Ankara'da ise Gordion ve Forum Ankara Outlet yer almaktadır.