12.05.2018

Forum Magnesia'da yönetimi anneler ele aldı!

Manisa'nın en önemli çekim merkezi Forum Magnesia, bu yıl Anneler Günü'nde yönetimi annelere devretti! Forum Magnesia'nın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan filmde bir günlüğüne alışveriş merkezinin yönetimine geçen annelerin maceraları konu alınıyor. Hem çalışanları hem ziyaretçileri şaşırtan anneler, tek bir detayı bile kaçırmıyor!

Forum Magnesia, bu yıl tüm annelere bir tebessüm hediye ediyor, Anneler Günü'nde yönetimi onlara bırakıyor. Anneler Günü'ne özel hazırlanan filmde, başımızın tacı annelere alışveriş merkezinin yönetimi emanet ediliyor. Kendilerine özgü tarzları, yerinde müdahaleleri ve etkin yönetim becerileriyle anneler, bu işin de üstesinden başarıyla geliyor!

Annelerimizin maceralarını izlemek, özel günlerini kutlarken onlara bir tebessüm armağan etmek isteyen herkes, 11 Mayıs 2018 Cuma günü itibariyle Forum Magnesia'nın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan filmi izleyebilir.