26.09.2017

Forum Magnesia tüm çocukları Niloya ile eğlenceye davet ediyor

Manisa'nın en önemli çekim merkezi Forum Magnesia, 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde tüm minikleri sevilen karakter Niloya ile öğrenmeye ve eğlenmeye davet ediyor.

Manisa'nın buluşma noktası Forum Magnesia, bu hafta sonu yine çocukların ilk adresi olacak. 30 Eylül ve 1 Ekim 2017 tarihlerinde Forum Magnesia'yı ziyaret edecek minikleri, sevilen çizgi karakter Niloya'nın dansları ve oyunları karşılayacak. Hafta sonu saat 14.00 – 18.00 arasında ücretsiz olarak düzenlenecek sahne şovunda, birbirinden neşeli şarkı ve oyunlar Forum Magnesia'nin minik misafirlerinin beğenisine sunulacak.

Niloya'dan sürekli yeni şeyler öğrenen ve onu merak eden tüm çocuklar, hafta sonunda Forum Magnesia'ya davetli.