20.06.2018

Forum Magnesia Ramazan boyunca geleneksel değerleri ziyaretçileriyle buluşturdu

Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerine dopdolu bir program sunan Forum Magnesia, düzenlediği geleneksel etkinliklerle büyüklere nostaljik bir keyif sunarken, küçüklere de unutulmaya yüz tutmuş değerleri tanıttı.

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, Ramazan boyunca tüm ziyaretçilerini eğlenceli ve çok renkli bir programla buluşturdu. Düzenlenen etkinliklerle ziyaretçiler, Ramazan ayının değerlerini dolu dolu yaşama fırsatı yakaladı.
Hazırlanan özel programda Osmanlı Macunu, Pamuk Şekeri ve Osmanlı Şerbeti ikramlarının yanı sıra semazen gösterileri, fasıl dinletisi ve Hacivat-Karagöz gölge oyunu da ziyaretçilerle buluştu.

Ramazan boyunca minik misafirlerini de ihmal etmeyen Forum Magnesia'da her pazar çocuklara özel gerçekleştirilen Hacivat – Karagöz Gölge Oyunu, eski Ramazan geleneklerini interaktif bir uygulamayla miniklere aktardı.