06.02.2019

Forum Kayseri'den sevgilerini paylaşanlara benzersiz hediye!

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler düzenleyen Forum Kayseri'nin bu yıl Sevgililer Günü'ne özel gerçekleştirdiği sosyal medya yarışması başladı. 12 Şubat'a dek devam edecek yarışma kapsamında Zen Diamond markalı üç pırlanta kolyeden birini kazanmak isteyen herkes, Forum Kayseri'ye davetli!

“Paylaş sevgini kap hediyeni” diyen Forum Kayseri'nin Sevgililer Günü'ne özel gerçekleştirdiği yarışması başladı! Forum Kayseri'de bulunan özel fotoğraf alanlarında sevgileriyle poz vererek aşklarını ölümsüzleştiren, #ForumKayserideSevginiPaylaş etiketiyle paylaşımını gerçekleştiren herkes, Zen Diamond markalı üç pırlanta kolyeden birini kazanma şansı yakalayacak.

12 Şubat'a dek devam edecek yarışma için Forum Kayseri'de özel bir Sevgililer Günü dekoru hazırlandı. Yarışmaya katılmak isteyenlerin bu dekorlar önünde sevdikleri ile fotoğraf çektirmesi, #ForumKayserideSevginiPaylaş etiketiyle paylaşımını gerçekleştirmesi gerekiyor. Kazanan 3 kişinin Zen Diamond markalı pırlanta kolyeye sahip olacağı bu cazip yarışmanın sonuçları,  13 Şubat 2019'da Forum Kayseri'nin Instagram hesabından duyurulacak.

Aşk dolu, cazip hediyeli bir alışveriş deneyimi için herkes, Forum Kayseri'ye davetli!

www.forumkayseri.com