06.10.2017

Forum Kayseri moda haftasında Aleyna Tilki'nin yanı sıra alışverişi fırsata dönüştüren sürpriziyle de şaşırtıyor

Kayseri'nin yaşam merkezi Forum Kayseri, moda haftası kapsamında gerçekleştireceği sürprizlerini ve alışverişleri fırsata dönüştürecek kampanyasını açıkladı: Aleyna Tilki ve DJ Emrah Karaduman, 14 Ekim'de Forum Kayseri'de sevenleriyle buluşacak. Forum Kayseri ayrıca her 250 TL'lik alışverişe 25 TL para hediyesi sunuyor.

Türkiye genelindeki tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nde eşzamanlı olarak düzenlenen Forum Fashion Week kapsamında bu yıl Forum Kayseri Aleyna Tilki'yi ağırlayacak. Tüm ziyaretçilerine yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Kayseri, 14 Ekim 2017 Cumartesi günü Aleyna Tilki ve DJ Emrah Karaduman ile mini konser ve imza günü etkinliği düzenliyor. Türk popunun yükselen yıldızı Aleyna Tilki, saat 16:00'da sergileyeceği mini konser performansının ardından imza vermek üzere hayranlarıyla buluşacak.

Forum Kayseri'den alışveriş kazandırmaya devam ediyor
Alışverişleri her zaman farklı, keyifli ve kazançlı hale getiren Forum Kayseri'nin Forum Fashion Week kapsamında ziyaretçilerine sunduğu bir diğer fırsat ise 250 TL alışverişe 25 TL kazandıran kampanyası olacak. Forum Kayseri Para Kart ile 9-15 Ekim 2017 tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 250 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, anında 25 TL kazanacak.
Forum Kayseri, tüm Kayserilileri kazançlı alışverişe ve benzersiz etkinliklerine davet ediyor.

www.forumkayseri.com