11.02.2019

Forum Kapadokya'nın 9. yıl çekilişi Sinan Akçıl'ın muhteşem performansı eşliğinde gerçekleştirilecek

Şehrin gözde buluşma noktası Forum Kapadokya'nın dokuzuncu yılı şerefine düzenlediği ve 9 kişiye 10.000'er TL yüklü hediye kart kazandıracak özel çekiliş, 17 Şubat 2019 Pazar günü Sinan Akçıl'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. Bu heyecana ortak olmak, Akçıl'ın unutulmaz performansını izlemek isteyen herkes, Forum Kapadokya'ya davetli!

Forum Kapadokya, dokuzuncu yılına özel düzenlediği etkinlik ve kampanyalara tüm hızıyla devam ediyor. Tek seferde 100 TL alışveriş yapan tüm misafirlerin bir çekiliş hakkı kazandığı özel kampanyanın 9 talihlisi, 17 Şubat 2019 Pazar günü saat 16.00'da Noter ve Milli Piyango yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek. Bu özel güne damgasını vuracak olan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, en sevilen parçalarını Forum Kapadokya misafirleri için seslendirecek.

9. yaş coşkusuna ve Sinan Akçıl'ın keyifli performansına eşlik etmek isteyen herkes, Forum Kapadokya'ya davetli!

Forum Kapadokya Çekiliş Yasal Metin
“Forum Kapadokya” Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 04.10.2018 tarih ve 24951361-255.01.02-E.9865 sayılı izni ile 15.10.2018 (10:00) – 27.01.2019 (22:00), tarihleri arasında MULTİ TURKEY YÖNETİM A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Multi Turkey Yönetim A.Ş. ve TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. çalışanları, Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi içinde yer alan tüm mağaza sahipleri ve mağaza çalışanları ile 18 yaşından küçük olanların düzenlenen piyango ve çekilişe katılamayacak, katılmış ve kazanmış olsalar da bu ikramiyeleri alamazlar. Ayrıntılı bilgi www.forum-kapadokya.com adresindedir.

www.forum-kapadokya.com/