12.04.2019

Forum Kapadokya'dan Nevşehir'de bir ilk: Balmumu Heykel Müzesi

Şehrin gözde buluşma noktası Forum Kapadokya, Nevşehir'de ilk kez görücüye çıkacak Balmumu Heykel Müzesi'ne ev sahipliği yapacak. 14 Nisan – 14 Mayıs tarihleri arasında Kemal Sunal'dan Madonna'ya, Elvis Presley'den Mimar Sinan'a pek çok ünlü ismin büyüleyici balmumu heykellerini yakından görmek isteyen herkes, Forum Kapadokya'ya davetli!

Alışverişin yanı sıra gerçekleştirdiği pek çok etkinlikle de her yaştan ziyaretçinin keyifle zaman geçirmesini sağlayan Forum Kapadokya, bu kez 36 heykelin sergileneceği Balmumu Heykel Müzesi'ni misafirleriyle buluşturuyor.

14 Nisan – 14 Mayıs 2019 tarihleri arasında Forum Kapadokya'yı ziyaret edenler, pek çok ünlü ismin balmumu heykellerini yakından görme ve fotoğraf çektirme fırsatı yakalayacak. Balmumu Heykel Müzesi'nin giriş biletlerinin fiyatı 10 TL olarak belirlenirken, öğrenciler 8 TL ödeyerek bu keyifli etkinlikten faydalanabilecek. Grupça gelen Forum Kapadokya misafirleri ise özel indirimler alabilecek.

Bu benzersiz deneyimi yaşamak isteyen herkes, Forum Kapadokya'ya davetli!

www.forum-kapadokya.com/