30.01.2018

Forum Kapadokya'da “Alışverişle Aşk'a Gel”in!

Düzenlediği etkinlik ve kampanyalarla şehrin ve çevre illerin cazibe merkezi haline gelen Forum Kapadokya, Sevgililer Günü'ne özel kampanyasının yanı sıra tüm ziyaretçilerine Merve Özbey ve Erdem Kınay konserini müjdeliyor!

Forum Kapadokya'da Şubat ayı, Sevgililer Günü şerefine hem kazançlı hem eğlenceli geçecek. 29 Ocak – 18 Şubat 2018 tarihleri arasında “Alışverişle Aşk'a Gel” kampanyası kapsamında hafta içi saat 10.00 - 19.00 arasında toplamda yapılacak 150 TL'lik alışveriş,
Kutu Kutu yarışmasına katılım hakkı kazandırıyor.

Forum Kapadokya'da 3,10 ve 17 Şubat tarihlerinde saat 16.00 ve 18.00'de gerçekleştirilecek Kutu Kutu yarışması ise tabletten hediye çekine pek çok sürpriz hediye kazanma fırsatı sunuyor.

Sevgililer Günü haftasına özel sürpriz bir etkinliğe de imza atan Forum Kapadokya, 18 Şubat 2018 Pazar günü, ziyaretçilerini ücretsiz olarak düzenlenecek Merve Özbey ve Erdem Kınay konseriyle eğlendirecek. Hem kazançlı hem eğlenceli hem de romantik bir alışveriş deneyimi için, Şubat ayı boyunca herkes Forum Kapadokya'ya davetli!

www.forum-kapadokya.com/