29.01.2018

Forum Kapadokya yarıyıl etkinliğinde hem minikler hem büyükler eğlendi!

Düzenlediği etkinlik ve kampanyalarla şehrin ve çevre illerin cazibe merkezi haline gelen Forum Kapadokya, yarıyıl tatilinde bir ilke imza atarak “Balonlarla Şeker Dünyası”nı 10.000'den fazla ziyaretçiyle buluşturdu.

Forum Kapadokya tarafından 20-28 Ocak 2018 tarihleri arasında yarıyıl tatiline özel hazırlanan “Balonlarla Şeker Dünyası” etkinliğine 10.000'den fazla ziyaretçi katıldı. Türkiye'de ilk defa Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde miniklerle buluşan bu özel gösteri, tatilde hem miniklerin hem de anne babaların yüzünü güldürdü.

On altı binden fazla balon kullanılarak hazırlanan dev şekerler eşliğinde, televizyon ekranlarından tanınan ve Yetenek Sizsiniz yarışması finalistlerinden Balonların Efendisi olarak da bilinen Mehmet Erdem'in gerçekleştirdiği etkinlik, her yaştan misafirin yoğun ilgisiyle son buldu. Yarıyıl tatilinde Forum Kapadokya'yı ziyaret eden minikler, özel balon şovlar, yarışmalar, atölyeler ve sürpriz hediyelerle keyifli anlar geçirdi.

www.forum-kapadokya.com/