Forum İstanbul'da Emoji çılgınlığı başlıyor!

Zengin marka karmasıyla Avrupa'nın en büyük ve gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Forum İstanbul, okula dönüş zamanını Emoji çılgınlığı ile kutluyor. 8 Eylül'de gösterime giren Emojiler filmi konseptiyle düzenlenecek özel etkinliklere, tüm İstanbullu çocuklar davetli!

Forum İstanbul, okula dönüş zamanına yakışır neşeli bir etkinliğe imza atıyor. Tüm ailenin keyifli ve kaliteli zaman geçirmesini hedeflenen özel Emojiler etkinliği, 15 Eylül'de başlayarak 24 Eylül'e dek sürecek. Etkinlik süresi boyunca saat 13.00 – 19.00 saatleri arasında Forum İstanbul'u ziyaret eden minikler, birbirinden eğlenceli ve eğitici atölye çalışmalarına ve sahne şovlarına katılma imkanı bulacak.

Forum İstanbul'un minik ziyaretçileri bekleyen Emoji etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek atölye çalışmaları ve etkinlikler şöyle sıralanıyor:

Gülen kalem kutusu atölyesi: Minik katılımcılar ilk olarak atölye çalışmasından keçeler ile kendi emojili kalem kutularını tasarlayacaklar.

Gülen kalemler: Çocuklar, damga ve kartonlar ile kendi emoji kalemlerini yapacaklar.

Gülen beslenme ve eşya kutusu atölyesi: Maket kartonundan kutu şablonunu renklendirip katlayarak, eşyalarını koyabilecekleri ya da yiyeceklerini taşıyabilecekleri özel kutuları, minikler kendileri tasarlayacak.

Ayrıca filmin ana karakterlerinin kostüm karakterleri de Forum İstanbul'da sahne alacak. İzleyenler, sahne şovuna çıkan kostümlerle fotoğraf çektirebilecek ve bunu özel çerçevesi ile çıktı olarak alabilecek. Misafirler, etkinlik alanına konumlandırılacak gif booth ile eğlenceli giflerini çektirip sosyal medyada paylaşabilecek.

Forum İstanbul Hakkında:
İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.