12.10.2018

Forum Gaziantep'ten Türkiye'de bir ilk: “Vagon Mağaza”

Gaziantep'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, 13 Ekim 2018 Cumartesi günü, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen “vagon mağaza” projesini ziyaretçilerinin beğenisine sundu. Proje kapsamında Forum Gaziantep'in ana giriş meydanında konumlanan 1978 model yolcu vagonu, bundan böyle dev markaların outlet ürünlerini  ziyaretçilerle buluşturan alternatif bir alışveriş noktası olacak.

Forum Gaziantep tarafından hayata geçirilen Türkiye'nin ilk vagon mağazası projesinde 13 Ekim 2018 günü satışlar başladı. Proje kapsamında alışveriş merkezinin ana giriş meydanına konumlandırılan 1978 model bir yolcu vagonu, her ay farklı markaları ağırlayacak özel bir satış noktası haline geldi.

Forum Gaziantep alışveriş merkezinde mağazası bulunan markalar, ekstra indirimli ve outlet ürünlerini bu özel satış noktasında tüketiciyle buluşturacak. Her ay üç farklı markayı ağırlayacak olan vagon mağaza projesi konusunda Forum Gaziantep Alışveriş Merkezi Müdürü Ahmet Çakmak şunları söyledi: “Vagon Mağaza projemizde, yaklaşık 30 metrelik ve 40 ton ağırlığında olan iki yolcu vagonunu yeniden tasarlayarak nostaljik figürlerle modern alışveriş kültürünü bir araya getirmeyi hedefledik. İndirim treni adı altında her ay üç farklı markanın ekstra indirimli ve outlet ürünlerini ziyaretçilerimizle buluşturacağız. Türkiye'de bir ilk olan Vagon Mağaza konseptiyle markalarımıza ve müşterilerimize alışılagelen alışveriş anlayışının dışında bir konsept sunduğumuz için mutluyuz. Tüm ziyaretçilerimizi Forum Gaziantep'teki fırsatlarla dolu bu özel Vagon Mağaza'ya bekliyoruz.”

www.forumgaziantep.com