22.11.2017

Forum Erzurum'dan kutu kutu hediye!

Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Erzurum, 25 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında tüm ziyaretçilerini Hediye Kutusu kampanyasıyla sevindirecek.

Forum Erzurum, yılbaşı alışverişinin yaklaştığı günlerde özel bir kampanyaya imza atıyor. 25 Kasım – 3 Aralık 2017 tarihleri arasında tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Forum Erzurum'un hediye kutusundan anında sürpriz hediyesine sahip olacak.
Televizyondan tablete, buzdolabından cep telefonuna, küçük ev aletlerinden ünlü markaların hediye çeklerine, sinema biletinden yemek keyfine kazançlı ve bol hediyeli bu özel kampanya için herkes Forum Erzurum'un Hediye Kutusu'na davetli!