11.06.2018

Forum Çamlık'tan Babalar Günü için özel sergi

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, Babalar Günü şerefine özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. 14 Haziran'da Forum Çamlık'ta ziyarete açılacak Babalık Anları sergisi, babalara ve çocuklarına gündelik yaşamın içinden farklı bir bakış açısı sunuyor.

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık'ın 14 – 24 Haziran 2018 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı Babalık Anları isimli fotoğraf sergisi, İsveç ve Türkiye'den “babalık” kareleriyle, ilgili babalığa dikkat çekmeyi ve farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Babalar Günü'ne özel olarak gerçekleştirilen ve ülkemizdeki bazı babalık gerçeklerine de ışık tutan sergiyi görmek isteyen herkes, 14-24 Haziran 2018 tarihleri arasında Forum Çamlık'a davetli!

Babalık Anları Sergisi Hakkında:
İsveç ve Türkiye'den 20'şer baba… Coğrafyalar, kültürel kodlar, ekonomik koşullar; her şey çok farklı… Ancak bu 40 babanın kocaman bir ortak noktası var: İlk işlerinin babalık olduğunu çok iyi biliyorlar. Çocuklarının kahvaltılarını hazırlıyorlar, en sevdiği masalları tekrar tekrar anlatmaktan hiç çekinmiyorlar, çocuklarını sırtlarına alıp ev temizliği yapıyorlar. “İlk İş Babalık” kampanyasının en heyecan verici etkinliklerinden “Babalık Anları” sergisi, 14 Haziran'da açılıyor. Ahmet Görsev ve Zeynep Sezerman'ın fotoğrafladığı Türkiye'den 20 ilgili babanın “babalık anları”na, ödüllü fotoğrafçı Johan Bävman'ın tüm dünyada ses getiren “Swedish Dads” sergisinden babalık manzaraları da eşlik ediyor.