06.12.2017

Forum Çamlık'ta gerçeğini aratmayan tatbikat!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, güvenli ve huzurlu bir alışveriş deneyimi için tüm personelinin katılımıyla bir acil durum tatbikatı gerçekleştirdi. İtfaiye, 112 sağlık ekipleri, AFAD, Denizli Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha ekipleri ve polis teşkilatının da katkılarıyla gerçekleştirilen tatbikatta yaşanabilecek olası şüpheli paket vakaları ve acil durum tahliyesi hakkında tüm Forum Çamlık personeli bilgilendirildi.

Şüpheli paket senaryosuyla bugün (6 Aralık 2017) Forum Çamlık'ta gerçekleştirilen, tüm avm ve mağaza çalışanlarının da görev aldığı tatbikat, gerçeğini aratmadı. Saat 09:00'da başlayan tatbikatta, şüpheli paket tespitinin ardından itfaiye, sağlık ekipleri, AFAD ve emniyet haberdar edildi, yönetimin acil durum eylem planı devreye sokuldu, çalışanlar ve vatandaşların tahliyesi gerçekleştirildi. Bomba imha uzmanlarının müdahale ettiği şüpheli paket kontrol altına alındı. Alanın tüm ekiplerce güvenli bölge haline getirilmesinin ardından tatbikat sona erdi.